User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 0 Km araç tavsiyeleriniz

Ayhan_izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

0 Km araç tavsiyeleriniz

Selam arkadaşlar nasipse yakın zamanda yeni araç alıcam.yakıtı aşırı olmayan ve performansıda abartısız ama tatmin edici olan bi araç almayı düşünüyorum.yaklaşık bütçe 32-33.000 lira.0km olarak bravo 1.4 tjet-seat leon 1.4 tsi-opel astra hb düşündüm ama varsa önerilernizi beklerim.2.el almanın pazarda şu an için bi yararı varmıdır?fiyatları baya yüksek gördüm. şimdiden teşekkür ederim.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat leon 1.4 tsi 40,500tl idi en son, o rakamların üstüne çıkmanız gerekebilir

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accent era dizel diyorum siyah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel düşünmüyorum ya ***** aldıkmı bi ses istiyo can egzoz du neydi

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel'e girme de Geçen sene Türkiye'ye geldikçe bi tane Astra Twinport kullanıyordum. Hayatımda kullandığım en kötü araba desem tam olarak yeridir.

--

Toyota Auris'ler çok hoş görünüyor burada dizellerini kullanan arkadaşlar hiç yakmıyor diyorlar. Birde şu cam tavanlı 308'ler çok rahat ve güzel görünüyor.
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte araba piyasası..opeli konuştuğum bi çok kşi çok olumlu yorumlar yapıyo diğer bi yandan bi ton kişi memnun kalmıyo.en iyisi test sürüşü sanırım

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tjet motorlu bravo hiçte fena olmaz benim fikrim

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel'e girme de Geçen sene Türkiye'ye geldikçe bi tane Astra Twinport kullanıyordum. Hayatımda kullandığım en kötü araba desem tam olarak yeridir.

--

Toyota Auris'ler çok hoş görünüyor burada dizellerini kullanan arkadaşlar hiç yakmıyor diyorlar. Birde şu cam tavanlı 308'ler çok rahat ve güzel görünüyor.
    ne açıdan kötüydü ?
    Livestrong

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon bence en azından oynarsın chip falan keyifli olur??

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

--

Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne açıdan kötüydü ?

+1 bende çok merak ettim ...

Opel alman arabası olduğunu her türlü hissettirir.

Burda Amerika da" Saturn " ( Saturn de buranın en basit arabası ) adıyla satılıyor ASTRA kasası herşeyi aynı olarak var bi arkadaşın annesi araç bakıyordu onu önerdm ay saturn mu dedi dalga geçti bi kullanın dedim o araç saturn değil Opel alman arabası dedim anlattım ondan sonra kullandılar direk aldılar her türlü alman arabası olduğunu gösteren bi araç bence
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne açıdan kötüydü ?
    2006 model Astra'nın en dolu haliymiş. Arabada yolda giderken özellikle kontak kapattıktan 2 dk sonra garç gurç sesler geliyodu. Servise götürdüm sıkıntı değil olur o dediler. Viteslerde ilk başta manuel olayını çözene kadar çok sövdüm.

Belki kullanımı çok rahat olabilir ama silecek olayını zar zor çözdüm.

Ama bunlara alıştıktan sonra araba hakkındaki görüşüm pek değişmedi.
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ayhan_izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel düşünmüyorum ya ***** aldıkmı bi ses istiyo can egzoz du neydi
    ozaman 1.6 benzinli era düz vites.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu dağılmasın ama, opele alman arabası diyenle sabahlara kadar tartışırım opel düpedüz amerikan arabasıdır başkada bişey değildir. gm'in almanya fabrikasında üretilir sadece.

ne kadar sevmesemde git japon arabası al sıfır alcaksan. gerçi o paralara yok toyota yada honda al satarken üzülmezsin. bu ülkede toyota honda ve mercedes 2. elde üzmüyor aldığın paraya sıfırından daha pahalısına satıyorsun cici alıcılar yüzünden

ötv indiriminde 33-35 liraya satılan civicler 2. elde şu anda 40 liraya falan alıcı buluyor

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bi astra h sahibi olarak astra derim aralarında bana göre en kaliteli araç astra dır. 2 sene boyunca servise bakımlarını yaptırmak dışında gitmedim. ve şuandada astra gtc turbo düşünüyorum

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dağılmasın ama, opele alman arabası diyenle sabahlara kadar tartışırım opel düpedüz amerikan arabasıdır başkada bişey değildir. gm'in almanya fabrikasında üretilir sadece.

ne kadar sevmesemde git japon arabası al sıfır alcaksan. gerçi o paralara yok toyota yada honda al satarken üzülmezsin. bu ülkede toyota honda ve mercedes 2. elde üzmüyor aldığın paraya sıfırından daha pahalısına satıyorsun cici alıcılar yüzünden

ötv indiriminde 33-35 liraya satılan civicler 2. elde şu anda 40 liraya falan alıcı buluyor
    bütün opeller almanyada üretilmiyor bu arada yanlışlık olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

...
    neye güldün merak ettim ?

abd araçları ile opel i karşılaştırdn ya kusra bakma ben sana g*tmle gülerim.

94 model deri koltuğu olan yol bilgissayarlı abs li cart curt lu bi araç Astra. 2000 + Amerikanlarda bile yolbilgisayarı olmayan sürü ile model var neyden bahsediyorsun sen ?

GM ile Opel i bu konuda bir tutuyorsan diyecek birşey yok işine geldiği gibi tutarsan ozamn bende işime geldiği gibi yazim GM Corvettle le Opel aynıdır ? ne olcak şimdi ?

Opel konfor bakımında hiç bi japon arabasını aratmaz fransızlara ders verir
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye güldün merak ettim ?

abd araçları ile opel i karşılaştırdn ya kusra bakma ben sana g*tmle gülerim.

94 model deri koltuğu olan yol bilgissayarlı abs li cart curt lu bi araç Astra. 2000 + Amerikanlarda bile yolbilgisayarı olmayan sürü ile model var neyden bahsediyorsun sen ?

GM ile Opel i bu konuda bir tutuyorsan diyecek birşey yok işine geldiği gibi tutarsan ozamn bende işime geldiği gibi yazim GM Corvettle le Opel aynıdır ? ne olcak şimdi ?

Opel konfor bakımında hiç bi japon arabasını aratmaz fransızlara ders verir

neye mi güldüm anlamadın mı, opelin tarihini kuruluş amacını ve neye hizmet ettiğini opel kullanıcısı olarak sen biliyorsun benden daha iyi.

hiçbir alman aracının yanına yaklaşamaz opel ne vag ne mercedes ne bmw. aynı klasmanda değildir. aynı güveni vermez aynı sorunsuzluğu sağlamaz. güzeldir iyidir hoştur. ama bir almandan çok amerikalıdır.

her otomobil üretildiği bölgeye göre şekillendirilir. saydığın özelliklerde aynı şekilde oluyorudur her araçta. avrupa fordlarla amerikanlar arasındaki farklar gibi.

demişsin kılı var tüyü var diyede, 70 model amerikan araçta olan curise control birçok avrupalı araçta yoktu misal. alman dediğin aracın altyapısından güvenliğine kadar bir vizyonu vardır. bunun hiçbirine opel uymaz. opel peugeot renault avrupa ford gibi bir markadır. asla diğer saydığım araçlardan biri değildir sende biliyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel kullanici değilim , en sonki araçım 2001 Toyota Celica ondan önce Chevrolet Cavalier ondan önce Nisan Quest ondan önce Tr de iken Astra vardı .

Opel elbette bi Mercedes bi BMW değil ama öle aşağılar yazmışınki sanki direk kutu öle bahsettiğin kadar basit değil fiyatına göre gayet kaliteli araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel kullanici değilim , en sonki araçım 2001 Toyota Celica ondan önce Chevrolet Cavalier ondan önce Nisan Quest ondan önce Tr de iken Astra vardı .

Opel elbette bi Mercedes bi BMW değil ama öle aşağılar yazmışınki sanki direk kutu öle bahsettiğin kadar basit değil fiyatına göre gayet kaliteli araçlar
    aşşağılamam neden aşşağılayım, ama alman arabaları arasında küme düşmeye oynayacak klasmanda bir araç onu demek istiyorum. artı fiyat olayınada pek katılmıyacağım yeni astra ve insignialar ne öyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)