Abilerim trye geleçekmiş valla iyi bişeye benziyor tr de neden bundan yokki anlamadım ya bide 150 hp nasıl oluyo motor b16 değilmi 2011 de gelecek kaçırmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34004890/detay
Abilerim trye geleçekmiş valla iyi bişeye benziyor tr de neden bundan yokki anlamadım ya bide 150 hp nasıl oluyo motor b16 değilmi 2011 de gelecek kaçırmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34004890/detay
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Yurt dışından getiremezler bu araçı! ben çok denedim ve araştırdım GTI,VTS sokmayı yurtdışından ama 3yaş aşağısını sokamıyosun gümrükten o yüzden bütün emeklerim,heycanım boşa çıkmıştı bu araçın yaşı GTI-VTS'den dahada aşağıda bana kalırsa bu araçı normal yollardan TR sokmak çok zor! tabi TR burası bi yolunu bulup dalaverele sokarlarsa bişey diyemem ama nekadar güvenli olur onuda pek bilemem ama gerçektende TR neden olmadığını bende anlamadım olsaydı heralde VTS-GTI'lerin rakipi olurdu![]()
burası türkiye abicim bi yolunu bulurlar orasında sıkıntı yokvts gtı lere rakip derken anlayamadım vtı yetmiyomu onlara
![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
B16A1 olduğu için 150 HP
91 model crx te var KGN plaka orjinal b16a1 150 hp lik arabada gayet derli toplu boncuk gibi artı makinada yüklü 15 liralara satılıyodu bi ara![]()
yurtdışından kesin dönüş yapan kişilerin orda sahip oldukları arabayı getirme hakları var diye biliyorum , yaşın önemi olmadan.
ha ben bu aracımı getirirdim , hayır![]()
renk siyah yazıyo açıklamada ısrarla yeşil diyo.. fake bu ya ne o arabayı getirebilir nede o araba o para eder. kullanıcının diğer ilanlarındada başka bi crx var.
bu ne arkadaş işin cılkı çıktı bi b16 var üsütünde diye bu kadar parda istenmezki ayıptır
Tövbe estagrufullah, bazıları şu Hondayı uçak zannediyorlar ya. Biz de Hondacıyız amma, insaf be adam.
"Korkmadık, savaştık"
20 yaşını geçince klasik otomobil olarak sokulma durumu olabilirmi diye düşündüm.???
komançero garage
Almanyada bile bu EE9 5000 6000 euro... romanya rus tarafındada 4000 euroya var.... aşırı temizleirn orda bile 7000 8000 euroya satılık olanları var15-20 liraya getirirse alıcı çıkar bence.. ama 20-25 zor
permi hakkıyla sokacaktır aracıda başka türlü sokamaz...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)