Arkadaslar sehir firsati diye bir site var, autodromda 3 tur f430 100 lira. pist cok kucuk ama yinede deger fiyati 100 lira cunku![]()
Arkadaslar sehir firsati diye bir site var, autodromda 3 tur f430 100 lira. pist cok kucuk ama yinede deger fiyati 100 lira cunku![]()
bende baktım fiyat güzel
http://www.sehirfirsati.com/deals/tu...ferrari/136488
çok iyi ya , orda olsam kaçırmazdım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Fırsat Bu Fırsat
Ferrari F430 F1 Edition'la pistte yarış heyecanı 399 TL yerine 99 TL!
Tasarım harikası Ferrari'nizi yarış pistinde dilediğiniz gibi sürebilir, benzerine az rastlanır bu fırsatta kendinizi heyecanın ve adrenalinin kollarına teslim edebilirsiniz!
Sizlere yalnızca bir sürüş keyfi değil tam bir Ferrari tecrübesi sunuyoruz! Direksiyona geçmeden önce briefing, pisti tanıma ve Ferrari'nizi detaylı olarak inceleme şansı sizlerin oluyor!
Fırsatınızdan dilediğiniz kadar satın alarak 3 turluk pist heyecanınızı 3'er 3'er katlayabilir ya da sevdiğiniz şanslı kişilere doğum günü, bayram ya da yılbaşı hediyesi olarak sunabilirsiniz.
Hayatınız boyunca unutamayacağınız bu deneyimi "DVD'ye kaydettirerek" ölümsüzleştirmek istiyorsanız mutlaka ekstra fırsata göz atmalısınız!
Nasıl Yararlanırım
18 yaş üstünde ve ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.
Aracınızı istediğiniz tarihte kullanabilmeniz için erken rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir!
Standart kiralama sözleşmesi kuralları geçerli olacaktır.
Fırsatınız 1 kişilik Ferrari sürüşünü kapsamaktadır.
Fırsatınıza kasko ve bireysel sigorta da dahildir.
Kayıt ve sorularınız için 0216 468 06 16 numaralı telefondan çağrı merkezini arayabilirsiniz. Yayın günü 08.00 - 24.00 arası boyunca hizmetinizde olacaktır.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Tasarım harikası Ferrari'nizi yarış pistinde dilediğiniz gibi sürebilir, benzerine az rastlanır bu fırsatta kendinizi heyecanın ve adrenalinin kollarına teslim edebilirsiniz!
Aracınızı istediğiniz tarihte kullanabilmeniz için erken rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir!
benmi yanlis anliyorum![]()
ya orda işte o Ferrari var
onu işte kullanacak olanın Ferrarisi olaraktan yazmışlar benim anladığım
hani sizin ferrarniz gibilerinden
tek araç çunku pistteki...
Eğer lafı "kendi ferrarinizle bu pistte 3 tur atmak 99tl"ye getirecek olsalardı, "Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı " diye koskocaman başlık atmazlardı. Aslında tam bir anlatım bozukluğu da yok, sadece cümle farklı anlamaya olanak tanıyor. Aracınızı derken, size orada kiralanan aracı denmek istenmiş.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)