http://www.techturkey.com/forum/show...hlight=Orlando
Orlando Bu konuda hakikaten cennet , Tuning araçlarda çok iyi hele bi supra çetesi var tam moral bozan cinsten ...
34btr1907 Sende mi Orlando'dasın ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yaw Orlando'da bu kadar exotic goremedim ben, nerden cikti bunlarExotic te South Beaach yada Beverly Hills
![]()
orlandoya hiç gitmedim san diegoda kaldım 2 yıl gelelide baya zamn oldu resimleri de facede bı arkadaşın blog dan aldım Orlando Cars & Coffee diye yazmıs ama tam neresi hiç bilmiyorum
Anladım . Bi an için umutlandım burda bi TT li daha mı var diye
Orlando bo konuda ciddi iyi Aynı mekan ın orda ben canlı Lamborghini Réventon gördüm abartısız 10 gün kendime gelemedim yok böle bi tasarım bi araba ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)