yahu daha yapamadılar mı şu unlock olayını..
Apple store'i aradım çok az bi zman kaldı çıkacak diolar ama tam bi bilgisi olan var mı acaba?
yahu daha yapamadılar mı şu unlock olayını..
Apple store'i aradım çok az bi zman kaldı çıkacak diolar ama tam bi bilgisi olan var mı acaba?
no car no fakin fuel
şuanki sürüm neydi sanki çıktı diye duydum ama surumu hatırlamıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
4.1 için var ya uzun suredir yani var olduğu soyleniyor denemedim kesin yorum yapamıcam![]()
135
├┼┼╕
246R
nerde yapıyolar acaba bana hala 4.1'in çıkmadığı söylendi ben de bekliorum valla tel boşta![]()
no car no fakin fuel
unlock henüz çıkmadı diye biliyorum bende.. geçenlerde ultrasnow la denedim açmayı 4.1 de çalışmıyordu..
bu arada yeri değil ama tanıdık birilerinden pasaport yokmubende simkilitsiz iphone 4 var ama pasaport kaydı yok
bulamadım
konu sahibi arkadaş kusura bakmasın
![]()
4.1 için unlock henüz çıkmadı.
Mevcut 4.1'in update'i çıktığı anda Unlock çıkar ancak.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o zman bu ayın 13ü gibi gerçekleşecek o olay çünkü itunes'a bağlandığında next update 13 kasım görünüyor.
no car no fakin fuel
4.1 sürüm 4.0.1 diye geçmiyor dimi ben ilk gelenlerle karıştırdım
http://unlockiphone44.com/
gerçi burdada 4.1 gozukuyor anlamadım![]()
135
├┼┼╕
246R
turkcell de olaydı da alsaydık keşke yapçak bişey yok artık az daha beklicez sanırım..
bu site ne derece güvenli?
no car no fakin fuel
o fiyatlara da bulmak çok kolay değil valla ne telefonmuş arkadaş...
sitede bu işten anlayan şu tarihte çıkacak diyecek biri yok mu yaw?
no car no fakin fuel
unlock tahmini 12sinde çıkacak arkadaşlar, 4.2'nin resmi açıklanış tarihi 8 kasım aslında ama 1-2gün sarkacak sanırım. Eğer 9u gibi çıkarsa unlockta 12sinda çıkacak. Yapılan açıklamalar bu yönde![]()
Cook dertlı iş bu iphone ben 2 kere bulastım dahada bulasmam 4 e falan pasaporttu son 1 ayda giristi unlock vsvs ugrasılmaz zaten hazırda 100-150 tl fatura odıyen varsa turkcellden alsn bence yok odemıorm dıyen varsa ugraşsn benım gibi20 TL yoksa unlock yukletmek eger dunya uzerınde var ise o sürüm ıcın
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)