arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
okul netarflardayakınsa eğer uğramaya çalışırım
![]()
Emanetimi kargoyla almıştım ama tanışmak için görüşebiliriz belki.
Karşıyaka'nın neresine geliyorsun?
Hayırlı yolculuklar kazasız belasızizmirden kumru getirebilirsin abi iyide olur sanki
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bzım semte gelıosunuz dırek. Bı Istek Arzu olursa yardımcı olmaya calısırız herturlu. 0533 410 41 21
1.sanayi sitesine yolun düşerse ege turbo die dükkanımız var buyur gel misafir edelim
www.egeturbo.com
Turbo asker
emre kardeşim valla memnun olurum tanışmış oluruznumaran var bende sonu 24 28 ise ararım ama öğleden önce
ali kardeşim eksik olma araba uzun zamandır orda ne durumda bilmiyorum eksik gedik bişi olursa rahatsız ederim![]()
kardeşim 1671sk no:247 diye adres verdiler birde ben havaalanından nasıl geleceğim oraya .?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)