bu bahsettiğim araç bi arkadaşa ait bu aracın orj turbosunun üzerinde oynama yapabilmek mümkünmüdür basınç yükseltme gibi hiç bir bilgim olmadıgından soruyorum bunu anadolu yakasında yapabilecek kimler var bildiğiniz sağlıklı olurmu...
bu bahsettiğim araç bi arkadaşa ait bu aracın orj turbosunun üzerinde oynama yapabilmek mümkünmüdür basınç yükseltme gibi hiç bir bilgim olmadıgından soruyorum bunu anadolu yakasında yapabilecek kimler var bildiğiniz sağlıklı olurmu...
aracın turbosunu büyütmek mümkündür.
daha ayrıntılı bilgiyi sana egeturbo nickli arkadaş konuyu görünce verir.
orj turboyu söküp palleriyle falan mi oynamaktan bahsediyorsun acaba?
yazilim yapilabilir nasil olsa araç turbo
yazilim yapinca zaten basinç degerleri yükselmiş olmuyomu?
sanirim en sagliklisi yazilim , nede olsa turbo araç..
Sizin derdinizin çözümü yazılım Beyinden basınçla oynanıyor zaten.. sadece yazılımla 210 hp ler görülür.
Aracın turbosunu büyütebilmek mümkün. Ayrıca yazılım ilede basınç yükseltebilmektesiniz.Eğer filtre kiti v.s düşünürseniz dbilasınkini almanızı öneririm.
www.egeturbo.com
Turbo asker
Yazilim downpipe ve intercooler uygulamasi yapmistim bitanesine.. Gercekten cok keyifli bi kullanimi oluyo ve gercekten cok hizlaniyo arac.. Detaylar icin ozel mesaj atablrsiniz..
yurt dışından kim neler yapmış bu araca bilen var mı ?
Yazılım işimizi Eyup Duygun (EcuTuned) arkadasımız cok güzel bi şekilde yaptı ellerine sağlık tamda istediğimiz gibi oldu. Hafta arası dyno verilerini buraya veririz buyuk ihtimalle...
Memnun kaldıysanız ne mutlu bana aracında maşallahı var güle güle binsin mert![]()
DynoDynamics in Ecutuned
fabrikasyon olarak mapı yüksek bi araç zaten, çok abartı yükselirmi acaba bilemedim?
birde sport/econ diye bi tuş vardı sanırım, yeni map ile bu tuş kullanılabiliyormu acaba?
bide bu tuş ile ilişkili olarak iki farklı haritamı var aracın ecusunda?
Econ tuşu yok sport var sadece gerci kapalı iken econ oluyo oda direksiyon ve yanlıs hatırlamıyorsam süspansiyonları sertlestiriyordu.Aracın motoru ile ilgili bir fonksiyonu yok .
DynoDynamics in Ecutuned
uzerindeki motor corsa opc ile ayni olmasi gerekiyor.
Corsa icinde yapilmayanda kalmadi zaten.
Benimki yaklasik 240hp civarlarinda.
dbilas fitreyi cok tavsiye etmiyorum. Ben soktum su an evde bos bos duruyor.
Ornek
dbilas.de +300
http://www.petropoulostuning.com/ +400
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)