http://www.youtube.com/watch?v=02Vt5rZjbEc
walla cuma gecesi baya eglendik 206 vtec si toplam 10 deneme olmustur![]()
si dada baya bişiler vardı ama kısa headers fln tam bi bilgim yok ama korayın arabası son denediğimiz haline gore cook farketmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=02Vt5rZjbEc
walla cuma gecesi baya eglendik 206 vtec si toplam 10 deneme olmustur![]()
si dada baya bişiler vardı ama kısa headers fln tam bi bilgim yok ama korayın arabası son denediğimiz haline gore cook farketmiş...
helal sertac iyi yurumusun![]()
fark fena, modded si dediğin nedir?![]()
nedir derken arabayı sormadım.. ustundekileri sordum gerçi sen de bilmiyomussun
sertac maşallah super gidiyor araban o akşam vtec falan kim varsa gecti setac maşallah 206 yı kaale almayanlara iyibir ders verdi stok arabasıyla yüreğin yeter beee![]()
herkeşlere teşekkürler
venom35 ; si vti denemesinin oldugu gece aynı si la bende denedim.
korayla buluştuumuz her gün vti la deniyoruz zatencektik sanıyodukta almamışız kayıda o gece heralde
aslında 3lü deneyelim dedikte yanyana basamadık bi turlu ..
si daki modları soran arkadasa arabanın sahibi daha net bi bilgi verir sanırım...
Bi çok 206 ile denedim ve çoğunu geçtim bugune kadar.Ama senin arabada gerçekten sadece filtre ve egzoz varsa çok ii gidiyo maaşallah.Gerçi bu pejolar boyle bildiğim kadarıyla.Yani aynı speclerde ki pejodan pejoya gidiş çok farkedebiliyo.arabanın omru boyunca kullanım stiline bağlı bu bilmiyorum
ha bu arada arabamda 3-4 kısa dişli filtre kiti headers araboru ve son susturucu var.bide afcneo ile ayar![]()
walla filtrem bile sıcak hava cekio; hatta sana sormustum filtreyi kapatmak icin kullandıgın malzemeyi, nerden almıstın ulustanmı bende alıp bi şekilde kapatmak istiyorum gunduz sıcaklarda cok yıgılıyor arabam; eksozlar desen sucuk gibi bi genisleyip bi daralıochip yapmayı dusunuyorumda ucuz bi program bulamadım chipten sonra tekrar denemek isterim aradaki farkı gormek icin tabi sanada uyarsa...
daha yapılcak seyler var sertacın arabaya... ama stockda çok basarılı bi 206hepsi aynı deıl ztn bilindiği gibi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)