bır arkadasım bu sene sonu arabasını degıstırmek ıstıyor. sizce bu 3 aractan hangısı alınır? A5 2.0t quattro , E Coupe 250 CGI , 320d Coupe. Yorumlarınızı eksık etmeyın![]()
bır arkadasım bu sene sonu arabasını degıstırmek ıstıyor. sizce bu 3 aractan hangısı alınır? A5 2.0t quattro , E Coupe 250 CGI , 320d Coupe. Yorumlarınızı eksık etmeyın![]()
arkadaslar yorumlarınıza teskkurler fakat bırde nedenını belırtırsenız hanı sızce agır basan yonu ne sectıgnız arabanın
bu 3 nun arasında bence en iyi tip e coupe de+ arkadan itiş +mercedes +motor+ hala piyasada az var. e coupe olmasaydı a5 derdim.
a5 i beğenmiyorum , e cuopenin arkadaki küçük kelebek camı göz zevkimi bozuyoreh geriye 320 d kaldı
e250 de kullanılan 1.8 204 hp motordan daha iyi bir motora sahip bmw
E Coupe 250 CGI
A5 2.0t quattro
320d Coupe
mercedes bi adım öndedir her zaman![]()
Ne kadar audi asigi olsamda E serisi alirdim..Motoru ile ilgili pek bilgim yok ama kasa inanilmaz guzel..Ancak beyaz vs..gibi klasik renk olmayacak..Gectigimiz aylarda gormustum e550 amg coupe enteresan bir yesil...Oturdum 10dk seyrettim![]()
Benimde bir yakınım aynı şekilde tereddütte kaldı , e250'de karar kıldı
Ama bayağı kafa yordu
Araba gelmiş![]()
e serisi mercedes 'de en kaliteli modeldir. 250 cdi sizi yolda üzmezarkadaşınız mercedes i düşünsün derim
:ramo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)