herkeze meraba 2004 model golf fsi 5 kasa arabama ABT yazılımı olurmu olursa eksı ve artıları ne olur tesekkurler
herkeze meraba 2004 model golf fsi 5 kasa arabama ABT yazılımı olurmu olursa eksı ve artıları ne olur tesekkurler
bi fark göremezsiniz onun yerine baska seyler yapabilirsiniz.
115 HP den 140 sadece egsoz filtre chiple geliniyor olsaydı golf FSI best seller olurdu. Paranı kozmetige ya da daha ust modellere harcamanı tavsiye ederim
fsi larda da bir çeşit kompressör gibi davranan bir sistem var benim bildiğim kadarı ile. Ondan güç alınabiliyor normal atmosferikten biraz daha fazla. Komple egzoz (headers dahil) güzel bi cai + yazılım ile yakalandığını duymuştum.
BAnanae canım ben duyduğmu söyldim olmassa olmasın. Çokta tınn
Çok bilen arkadaşlar gerekli yorumları yaparlar.
fsi lardan da cok yuksek guc almak mumkun.. normal atmosferik arac gibi dusunmeyin. cunku bu araclarda da tsi, tfsi gibi benzini yuksek basıncla yanma odasına godneren bir yakıt sistemi mevcut. tuning ile yakıt basıncı artırılabildiginden cok bariz ve yüksek bir guc almak mumkun.. 140 hp yi gormek zor sayılmaz..
FSI ya da GDI "gasoline direct injection" olması hasebiyle piyasaya çok iddialı bir giriş yapmıştı ve çift katmanlı yakıt püskürtme mantığı kullanılıyordu ama bildiğim kadarıyla VW bundan vazgeçti çünkü tüketim çok artıyordu.
Erhan bunu bilmediğimi sanarak bu satırları yazmadın inşallah
170 lik TSI 1.4 90 HP lik hem polo hem de golf te üretilen FSI üzerine geliştirildi.
Malesef iddia ettikleri gibi düşüj yakıt tüketimini yakalayamadılar.
kardeş onu demek istemedim. FSI da istediklerini tam yapamadılar dedim. Yani iddia ettikleri kadar tüketimde avantaj sağlayamadılar. TSI candır zaten. konuşmaya gerek yok.![]()
heheheÖyle deme abi ya 1.6 8V motordan sonra fsi lar bile az yakar gelmişti insanlara
Bu arada chip tuning FSI motorlarda ciddi anlamda yakıt ekonomisi saglıyor.. 20 hp civarında güç almak mümkün sadece chip tuning ile bu aracta. Yaptıgımız uygulamalarda boyle oldugunu gorduk.
Allaahhh allah. Atar yapan arkadaşlar nerde![]()
Kompressör gibi davranandan(kompressör değil) kastettiğim buydu benimde zaten....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)