arkadaşlar km de 300 kuruş yakıyorum sizin yakıt verileriniz ne acaba. bana çok gibi gelio sizce nedeni nedir saygılar...
arkadaşlar km de 300 kuruş yakıyorum sizin yakıt verileriniz ne acaba. bana çok gibi gelio sizce nedeni nedir saygılar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben ortlama sureklı sehır içi 100km/8 litre yakıyorum. Cok yaktıgını dusunuyorsan, Filtreler, o2 sensoru, katalızor gıbı parcaları kontrol ettırmekte fayda var.
aslında sende aynı yakıyosun yani buraya konu açtım herkez yakıtını sölerse ondan sonra anlıcam çokmu yakıyorum azmı
yaa gökhana sordum 200 210 kuruş falan dedi ondan sonra işgillendim aslında...
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben clio rs'te 36 kuruşmu ne yajktım geçende ya. genelde sakin kullandım. 2.0 araca göre biraz fazla tabiiki ama 1.4is ler genelde fazla yakıyor diyorlardı..
1.4 is le 1.6 is ler arasında yakıt olarak çok az bir fark var .
bence şehir içi ise gayet normal.
Kardeşim 1.4 is i var ve bir kaç kez kullandıgımda sıkıştırdıgımda benim impreaza kadar yaktıgını fark ettim. gazi osmanpaşa - yeşilköy e gidip gelmek e5 ten 50 lira yaktı =)
300 yakıyosan çok en fazla 250 yakması lazım. ama tabi birde nasıl sürdügüne baglı
arkın dedigi gibi Filtreler, o2 sensoru, katalızor gıbı parcaları kontrol ettırmekte fayda var.
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
gayet sakin kullanıyorum 90 ı bile geçmem bu değer okadar sakinkullandığım değer bide bassam ne olcak merak ediyorum![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
benim 1.4 sedan ş.içi normal kullanım 27-28 krş yakıyor
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ben ortasını bulduramadım bir seferinde bir depoyla(140 tl) 310 km yaptım ama full şehir içi yarıyarıya gazlayarak şehirdışında 225 kuruş yaktığıda oldu karışık şekilde 300 350 arasıda yaktığı oluyor ama hiç ortasını bulduramadım hep değişken![]()
Kardeş kullanım çok farkettiriyor özellikle devirli kullanımda inanılmaz artıyor daha önce 1.6 ies vardı bende , onu devirli de kullansan belli bir seviyeyi aşmıyordu ama 1.4 is bastın mı neredeyse 2 katı yakıyor ama uzun yolda da 90 km sabit hızda inanılmaz bir yakıt ekonomisi var gerçekten.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
walla 1,4 is vti gibi yakıyor demekki en güzeli yine 106 çaka çaka 300 320 arası geziyorr...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)