User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ne alsam?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ne alsam?

c2 vtr alındı , memnunum , mutluyum huzurluyum

-----------------------------------------------------------------
    arkadaşlar bildiğiniz üzre aracımı sattım.Yarın sabahtan teslim edip vekatetle birlikte paramı alıyorum inşallah.

Halihazırda mercedes var , problemleri halloldu , dün akşam teslim adlık.Gerçi şu an çok yeni , sürüş ile ilgili çok fazla bi tecrübem olmadı.Maslak tan beylikdüüzüne geldim.Biraz da içeri de gezdim.Yolda bırakacak bi problem yok , sesiyle gidişiyle yürüyeniyle canavar gibi allaha şükür.Onu dert etmiyorum ama sahibi gibi biraz irice namussuz , ve tüketim konusu biraz problem olacak gibi ön görüyorum

Şimdilik tüketim ölçmedim ama belimi kıracak cinsten olacaksa çok düşük bi meblaya gidip gelmeye ayağımı yerden kesecek bişey bakayım diyorum.Mercedes te tüketim gaza dokunmadığım anlarda çok yüksek olmayacaksa gerek kalmayacak ama yine de aklımda bikaç model beliyleyeyim.

Şimdi size durumumu anlatayım ,Bu sene okulun son senesi olması sebebiyle dersler hafifledi... haftada 2 kere okula gidiyorum (günde 70 km) haftalık mazotu benzini tüpü metanol ü artık ne olursa ; aynı mahallede oturup aynı bölümde okuduğum arkadaşımla paylaştığımdan haftada bi gün gidiyorum diyebiliriz.Hele ikinci dönem iyice hafifleyecek dersler , toplamda 4-5 kere anca giderim dönem boyu.

Buraya kadar 560sel bizim konsepte uyuyor ama işin bi de ankara boyutu var.Sektirmeden ayda üç dört gün oradayım ve şehir içi hiç bişey yapmasam günde 60 70km gidiyo.Yani 560 sel çok yakarsa yazık günah o kadar paraya.Gider başka bi araba alırım benzine vereceğim paraya.

Her zamanki gibi yine kafam çok karışık , bi ihtimal max 7 ye falan bi golf dizel alayım diyorum.
    Bi ihtimal Palio van falan... , tüp hiç istemiyorum.Nefret ettim mercedeste.Tüpü söküp sağlıklı hale getiricez diye canım çıktı.Onun için ya dizel olcak ya da 1.4 altı 900-1000 kg beniznli...
    clio rsi kasa normal clio olabilir , vosvos olabilir , yada ef civic...ama az yakarmı ondan da emin değilim işte.560SEL in basmadığım anından 100 150 krş daha ekonomik olursa hiç değmez.

Yada bu düşüncelerin tamamen haricinde çok farklı bi olay var.
    Forumda bikaç kere bi arkadaş için konu açmıştım.Smart almayla , ehliyetle falan ilgili.İşte o arkadaş benim ilkokuldan bu yana şu an da aynı bölümde okuduğum mahalle arkadaşım , ehliyeti olmadığı halde accayip derecede smart istiyo.Onunla konuştum , 4 ben ;6lira sen ayarla.10 milyara bi smart alalım.Ehliyetini al o sırada dedim.Zati sürekli aynı yerlere beraber gidiyoruz ayrıca okul bittikten sonra ortak açacağımız içmimarlık şirketinin arabası olmuş olur, bi tek ben ankaraya istediim zaman giderim , sen başının çaresine bakarsın dedim.Onunda aklına yattı , hem o hayal ettiği arabaya kavuşacak , hem ben az yakan ikinci bi arabaya çok para bağlamadan sahip olucam , hemde küçük müçük en azından 30 yaşında bi araba değilde , birazdaha yeni tenkoloji bi arabaya binicem.Çok komik bi rakam bağlayarak şu süreci geçirdikten sonra da istediğim zaman istediğim arabayı alırım.Hiç değilse smartın satılmasını beklemem.Stılmazsa da biblo niyetine dursun bi köşede nasılsa 4 milyara aldım derim

Arkadaş problem yaşayacağım , sıkıntı olacak bi arkadaş değil , arabasız kalma gibi bi durum da olmaz.Nasılsa acil durumlarda ve hakikaten normal bi arabaya binmek istediğim anlarda mercedes var.

Onun için smart daha mantıklı gelmek kaydıyla böyle bi düşüncem var.Siz ne der ne önerirsiniz?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smart işi güzel ahmet sıkıstıgın durumlarda mersodan dewam
    diğer turlu alıcagın eski 2.el araclarda yakıt olarak az yaksa bile sorun cıkartma olasılıkları cok yuksek..
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smart parça konusunda can yakıcı durumda.Birde motorlarının aşırı hassas olduğunu duydum.RSI kasa clio 560SEL e göre tabiki ekonomik ancak RSI ile aralarında pek bir fark yok sebep ise arabanın karbiratörlü olması ve ağırlığının hemen hemen rsi kadar olması.Ekonomik 1.4 düşünürsek 7ye değilde 8 8.5a ciddi anlamda düzgün 106 xr alınabilir.1.4 68hp diye diye anımsıyorum.He 8 değil 11 verip bir Quiksilver alıp albenili ekonomik bir araba sahibide olunabilir.Bu arada rsi 30 kuruş yakıyor ortalama ş.i. uzunda 90la sakin gidebilirim diyenlerede 20 21 kuruş yakarım der.

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa 1.7 dti. alımı uygun. yakıtı uygun. nispeten aynı kmlerdeki aynı paralara satılan dizellere nazaran daha sorunsuz. yürüyorda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çabuk sattın hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 a 11 e çıksam geçmişte kendi sattığım rakamlara yüksek km de c3 ; yada accent dizel falan da bakılır ama o rakamlara çıkmanın hem gereği yok şu durumda(idareten olacağından) , hem de ilerde onun satılmasını beklemek gibi bi derdim olacak.İdareten gözüyle bakacağım bi arabaya da 5 6 dan yukarısını vermek hiç içime sinmeyecek.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortak araba alan kim varsa şuan küs.. arkadaşlıktan geçtim kuzen bile var aralarında kötü olsun benim olsun palio van iyidir bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortak araba alan kim varsa şuan küs.. arkadaşlıktan geçtim kuzen bile var aralarında kötü olsun benim olsun palio van iyidir bence
    normalde öyle tabi ama hakkaten düşük bi meblağ verileceğinden , ve ben onun yarısı kadar dahi benimsemeyeceğimden dolayı sıkıntı olmaz.Az yakalım da istiyosa salonuna koyup içinde uyusun problem yok
    Ki ilerde istersen ben senden satın alırım diyo.Gerek yok aslında , ortak şirket açacağımız zaman şirketin aracı olmuş olur.Benzine vereceğimiz rakama araba almış olucaz

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 a 11 e çıksam geçmişte kendi sattığım rakamlara yüksek km de c3 ; yada accent dizel falan da bakılır ama o rakamlara çıkmanın hem gereği yok şu durumda(idareten olacağından) , hem de ilerde onun satılmasını beklemek gibi bi derdim olacak.İdareten gözüyle bakacağım bi arabaya da 5 6 dan yukarısını vermek hiç içime sinmeyecek.

kardeşim mesaj kutun dolmuş onu az bi temizle

anlattığın bütçelere sni üzmicek tek araç geliyo aklıma yakıt konusunda inanılmaz cimri olurlar istersen benzinli kullan mazda 323 practica fiyatları uygundur lpgli 150 kr 200 kr arası yakar oda max

walla 300 td die beynini yıkayasım war ama fiyatları ciddi uçuk

satma derdin olmazsa swift gtı da seçenekler arasına sokulur bnm gözümde
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen gun suzuki alto gelmişti 2006 model.
    adamla bayagı muhabbet ettik
    2006 modeldi sanırm 2airbag klima abs vs var.
    1.1 motor ve lpg taktırmıs
    arac 110-120 yakıo sehir içinde diyo sehir dısı 90krs flanmıs saka gbi valla
    dun bide benzinli geldi onunlada konustm oda 180-200krs yaktıgını oledi
    piyasasıda 10-12 lira
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcelboi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsa 1.7 dti. alımı uygun. yakıtı uygun. nispeten aynı kmlerdeki aynı paralara satılan dizellere nazaran daha sorunsuz. yürüyorda..
    tavsiye ederim hem ekonomik hemde yeterince iyi gidiyor..10bin tl civarına almanız mümkün.

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu dışı ama cuma günü maslak sanayide gürül gürül gezen mavi 560 sel seninmiydi

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koltuksuz camsız corsa van 1.3 veya 1.7 baksan 10 lira altında bulmak mümkün biraz yüksek kmli falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corolla117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı ama cuma günü maslak sanayide gürül gürül gezen mavi 560 sel seninmiydi
    cuma maslaktaydım.daha konsol takılı bile değildi.kontrol namına bi pedallar bi direksiyon bi vites 2. kısımda parçacıya gitmek için aldım ustadan bi ara.v8 in sesinin sarhoşluğuyla gaza dokunup dokunup çekiyodum
    mekan , renk , kasa bukadar tesadüf değilse bendim

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet sen smartta rahat edemezsin mk1 veya 2 golf al kara dizel gez işte

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmedim 04 palio van var gri 80bin km de cam falan açışmış 9 lira gibi sana biter msn e gel bakalım
    edit- renkgi belirtmek için koydum gibisinden diyelim yerse
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arayışa devam ama ben bişeyler alana kadar o palio elli kere el değiştirir.
    Kara dizel golfler nekadar minimum?Yada yine kara dizel audiler var sedan ama onlar da 560 gibi bela mı olur acep başa??
    En güzeli 4 bin lira verip smarta ortak olmak gibi gözüküyo.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 bine erenlerin serçeyi al kendi araban olsun ortak iş yaş bence
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi herkesin aracı kendine güzel , allah kazasız belasız sürmek nasib etisn tabi ama kuş serisi ve türevlerinden hiç hazzetmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)