uzun zamandır ugrastıgım ve araştırdıgım işi gerçekleştirdim. Ve bir abimizin yanında hep beraber yaptık.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs969.snc4/76227_162337267139761_100000904650817_307503_78826 17_n.jpg[/IMG]
![]()
uzun zamandır ugrastıgım ve araştırdıgım işi gerçekleştirdim. Ve bir abimizin yanında hep beraber yaptık.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs969.snc4/76227_162337267139761_100000904650817_307503_78826 17_n.jpg[/IMG]
![]()
neye göre açıp kapatıyorsunuz cut outu düğmelimi içeriden
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
düğmelisi var kumandalısı var
Emek vermişsiniz maşallah diyelim. Yalnız bu sistemi orta susturucudan sonra bi 45-60 cm uzunluğunda kadar düz boru bırakılabilirdi tabi stock egsoz sistemi devam ederdi. orta sustucunun çıkışında cut-out takılabilirdi.En azından daha az boru giderdi ağırlık az olurdu.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
o senin dedign sistem qtp oluyor.
onda pek verim alamıyorsun ve benım ıstedıgım sesı alamıyordum
2. bi görüşü olarak benim aracın son susturucusundan nefret ediyordum heryere carpıyor kocaman bişeydi ondanda kurtuldum ve seste cok güzel videoda ekleyım hatta. birde arabanın gaz yemesi dahada serileşti 1-2 cabucak bitiriyor 3 te daha seri bitiriyor. gerçekten cok memnunm ses performans açısından cok güzel. yanlız şöyle bir durum var 2 ci ufak sessiz susturucu galiba biraz küçük geliyor sesi tam % 100 kesmiyor % 80 -85 gibi bi oranda kesiyor yine hafiften bir ugultu oluyor tabi bu camları kapatınca geçiyor. onada renault 9 son susturucuları ufak ve ses kesmede etkili oldugu için onun yerine bu bahsettigim son susturucudan takmayı düşünüyorum bakalım tam % 100 kesecekmi sesi.
güzel bir sistem maliyet ne oldu?
birde vanayı kapatınca hissedilir derece kasma oluyormu sanki cıkıs bayagı zorlanıyormus gbi geldi bana
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
mükemmel süper bi sistemfazladan 15kilo ağırlık yapar ama polislerden güzel bi kurtuluş
![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Sistem 400TL'ye mal oldu, Son susuturucu hariç
hayırlı olsun guzel bır sıstem
emegınıze saglık.
ben zamanında benzer bırsey yaptırmıstım ısınınca problem yapıp kapanmıyordu
sızden prof masallah
benım arabada uzun süredir var .swaptan sonra bağlamadık daha tesisatı çekilcek zaman bulamadık. yavuz364 nickli arkdaşın yaptıklarından almıştım. ilk susturucudan sonra direk dışarıya veriyorduk biz gayette güzel. polis arkasını dolaşıyordu arabanın egzoz arıyor
sende bir konu açmıştın ordada yazmıştım sana işini görür belki diye baya soru soruyordun yavuza kendin yapmışşsın demek ki. maşallah çok güzel olmuş ama polisle başın ağrır gibi yine arkada susturucuyu görünce sorun yapabilirler ..![]()
Emeğinize saglık, Birde video olsaydı =)
maşallah cok güzel bir sistem herkese lazım![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
yunusumm Sana Olacak Dedim Ve oldu dimi? tüm yapım aşamasında beraberdim.egzozcumuzun işçiliği gayet güzel.manifolt sonrasında katalizörü iptal ettik onun yerine 1tane tüp susturucu hemen sonrasına biraz daha büyük 51mm performans a yönelik orta susturucu ve düm düz 51mm boru kullandık.araçta vanayı kapattığımızda yani orjinal sisteme geçildiğinde aracı sıkıştırma yada farklı bir sorunla karşılaşmıyoruz.çünkü kullandığımız orjinal susturucuda 51mm.
yunus sesi tam kesmiyor demişsin de sen son susturucuyu nekadar değişirsen değiş bundan iyisi şamda kayısı derim sana.komple düz boru susturucular performansa yönelikken daha ne istiyorsun.hangi polisin dikkatini çekerki o ses.senin duyduğun ses orjinal son susturucudan gelmiyor aslında katalizör felan iptal olduğu için şimdiki tınlamayı duyuyorsunnn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)