Aracıma superchips+sprint booster yaptırmak istiyodum.
Fakat BTG Maslak'tan yüksek bir rakam aldım.
Aracıma superchips+sprint booster yaptırmak istiyodum.
Fakat BTG Maslak'tan yüksek bir rakam aldım.
http://www.techturkey.com/forum/show...t=68429&page=1 ben bişey demiyim sen karar ver. Her iki şahsıda tanımam.
ewt chipten once o konu okunmalı bencede
Golf MKVII 1.6 Tdi
bende o konuyu okudum biliyorum.ben önceki aracımda gazihana yaptırmıştım chip 10bin km kullandım sıkıntısız.sonra araba perte çıktı kazadan dolayı.yaptıran başka arkadaşlarımda var biri 40bin biri 20 bin km dir kullanıyor hiç sıkıntı gören olmadı.bnde o konunun nası olduğunu anlayamadım açıkçası.
BTGden kaç lira aldınız merak ettim?
bu arada barbaros bayraklada görüşmüştüm bn gazihana yaptırmadan önce.onun değerleride güzel geçen sene 600 lira istemişti dyno filan dahil.bi arkadaş volvo C30 a yaptırmıştı gayet memnundu duman filan atmıyor diyordu
ayrıca 1.3 astralara chip şart,çok değişiyor chipten sonra
barbaros bayraksprint booster da yazılımdan sonra gereksiz olur sanırım.. şehir içinde ani atlayışlar sıkışık trafikte can sıkıcı olabilir
![]()
türkiyede wimmer yok artık
chip 1250+booster 550 tl olarak fiyat almıştım.
Chip yeterli olursa booster'a gerek kalmayabilir ama öncesinde doğru adreste chip yaptırmam lazım.
chip olayına hiç girme astrada sağda solda...ayrıca btg yi tavsiye etmiyorum bi arkadaşımız sıkıntı yaşadı sciroccoda 160 ı geçmiyordu araba...
bide geçen benm astrayla chipli bi astrayı denedik arkaşmın yine 1.3 =) 1-1.5 boy geçtim denemelerde, hiç bişy olmamasına rağmen bnm araçta...ters tepki veriyor bazen ondan pek chip taraftarı deilim
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
oğuzhan benzinliden sonra astra hakikaten ağır geliyor bana
zaten hassas arabalar chipten sonra ne olur kısmet
booster chipten sonra bana da gereksiz kalacakmış gibi geliyor...
bende günlük Astra 1.3 cdti easytronic kullanyorum chip düsündüm biara vazgectim sonra bilmiyorum ama bende sport tusu var gaz tepkisi falan baya değisiyor SB a gerek duymadım aklımdaydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)