başlık açmak istemezdim ama söylemem gereken ufak ama önemli bişey var, öncelikle bu ay sonu askere gidiyorum, 1.piyade tugay komutanlığı ulaştırma olarak manisa/merkez'e gidiyorum, güzel orası rahat diyorlar ama bilmiyorum ne olacak artık gidip görecez
biliyorsunuz stickerlarla uğraşıyordum, şimdi özel istekleri kesmek zorunda kaldım ben askerdeyken özel isteklerle uğraşacak kimse yok , fakat kataloğumu biliyorsunuz M.A.D Custom Stickers diye facebook sayfamda mevcut zaten katalog, katalogdaki en çok istenen genelde en çok satılan stickerlardan çoklu olarak çıkardım hepsinden belli adette var zaten Sekolive(serkanabi) den istediğiniz adetlerde isteyebilirsiniz, ücret her stickera belli ücret konacak ebatlar da sabit olacak, bunun için bilgi vermek istedimalacağınız stickerlar bir askerin ihtiyaçlarını giderecek bunu unutmayın
![]()
kataloglar buradahttp://www.facebook.com/Malii?v=wall...31242700221057
demogoji de yaptıktan sonra, esayı bana bırakır heralde diyenlere buradan selamlarımı iletiyorumbi 10 gün kadar daha nette takılırım sanırım
şimdiden açmakta fayda var başlığı dedim, herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler
![]()