arkadaşlar bi ıntegrayla anlaştım daha sonra vaktım olmadıgı için 19 u cuma günü aracı almaya gideceğim orada aracı gösterebileceğim bi usta lazım bilenlerin yardımlarını bekliyorum
arkadaşlar bi ıntegrayla anlaştım daha sonra vaktım olmadıgı için 19 u cuma günü aracı almaya gideceğim orada aracı gösterebileceğim bi usta lazım bilenlerin yardımlarını bekliyorum
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
cumartesı olsaydı yardımcı olurdum ama cuma gunu her yer kapalı bıraz zor zaten noterlerde kapalı nasıl satış yapacaksın?
hangi araca gidiyosun faruk ilanı var mı? hayırlı olsun bu arada
görevimden dolayı benım başka şansım yok cuma aracı teslım alıcam pazartesi benim istediğim bi kişiye vekalet verip bana kargolıyacak bende burda satışını alıcam kısmetse
eyvallah kanka allah razı olsun demesine göre araç ilandaki gibiymiş ama fiyat ole değil tabiiki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28408322/detay
araç güzel duruyor maşallah. dediği gibiyse adam cidden ihtiyaçtan veriyordur bu fiyata.
gayet güzel kanka. hadi alıp gelde bi TEG'imiz daha olsun![]()
şasmaz sanayıe gıdıp acık bı kaporta boyacı bulup baktıracaksın motoru ıcınde bısı dıyemem pek kımse açmaz bayram gunu dukkan ankara da
gelin ata binmiş ya nasipbakalım vatandaş ne yazıyorsa o dedı ama göstercek bi adres de bulduk mu tamamdır allahın izni ile snra satılık brc lpg kitim olacak aklınızda olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)