Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba kütahyadan bi arkadaşımın şahini ni sizinle paylaşmak istedim naughty_tsi nickli gökhan arkadaşımızada katkılarından ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkürler
![]()
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba kütahyadan bi arkadaşımın şahini ni sizinle paylaşmak istedim naughty_tsi nickli gökhan arkadaşımızada katkılarından ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkürler
![]()
yakışıklı duruyor maşallah.. arka tarafa bi flanş yaptırın jantlar biraz dışarı cıksın.. bide önleri 1 cm daha basın.. cok güzel olacaktır![]()
maşallah içimde kaldı sürüngen bi şahin veya SLX yapmak maşallah nazar değmesin
Dr.Ecu AntaLya
güzel bi şahinemeğinize sağlık ama antalyam hariç hiç biryerin şahini slx'ni daha sürüngen görmedim...
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Kazasız belasız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hoş olmuş maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
teşekkûrler hepinize önleri bırazdaha basıcaz iste bu hafta ici sanayiye gricek eqzantirik fln dgsicek dreceli oluck bi kac isi daha var ozaman daha iyi oluck ins bide bzim bu taraflar da antalyadaki kadar duzgun yol yok ya basmak istyrz ama malesef =)
maşallah![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
kisin kapali olur burlar ya cıkan olmaz gbi pek ama tadı bska =D tesekkur edrz herkeze ama gokhana ayrıca tskr etdrz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)