dırek kanyon sony de calısan bı arkadasım 25 kasımda 108 tl den sony shoplarda gt5 ın satılıcagını soledı...
ılgılılere duyulur suan sagda solda 150 160 140 130 tl cıvarı ne tutturursalar...
dırek kanyon sony de calısan bı arkadasım 25 kasımda 108 tl den sony shoplarda gt5 ın satılıcagını soledı...
ılgılılere duyulur suan sagda solda 150 160 140 130 tl cıvarı ne tutturursalar...
Godzilla...
Spot satacılar GT5 ile parayı vurdular. Yeni çıkan NFS Hot Pursuit 85 TL den satılıyor.Ama GT5 110 TL. Sony shoplarda bandrollü 105 TL
Yok burası da olmaz. online olsa gittigidiyordan da alırdım. Ayrıca bu verdiğin link ön sipariş diyor
Sony PS3 Gran Turismo 5
Ürün Kodu : Sony-PS3-Gran-Turismo-5
Fiyatı : 106,00 TL
Kdv Dahil Fiyatı : 106,00 TL
Kur Çevirici :
Stok Durumu : Ön sipariş
Güncelleme Tarihi : 13.11.2010 12:56:00
Öyle ama istanbulda bu Low riderım... Ben Ankara köyünde yaşıyorum.. Dediğim gibi yarın sabahtan istanbula geleyim alayım ben en iyisi.
Bütün satılanlar bandrollümü , almışken bandrollü almak lazım Türkçe bir oyun yapılmış alıcı kitlesini göstermek lazım devamı için![]()
ankara'daki bütün sony leri aradım hepsi aynı lafı diyor,henüz gelmedi 1 hafta içerisinde bekliyoruz![]()
tahtakalede sırkecıde 115 lıraya satılıyor .... sony'de daha ucuz olması ıyı oldu kredı kartına taksıtte yaparlar
Valla hepsisony ve morfare özel uğraşlar sonucu bugün sony Türkiye den belirli miktarda oyun çekti. 2 bayi de ön siparişleri bugün kargoya verecek. Almak isteyen arkadaşlar sipariş versin. Sony Türkiye reklam konusunda geciktiği ve bayiler ile bilgi akışını sağlayamadığı için İstanbul dışındaki bayiler bilmiyor olabilir ama 1 Aralıkta herkes satışa çıkarmış olur. GT5 in Türkiye deki satışı çok önemli tabi resmi ve bandrollü olanları. Tavsiyem herhangi bir sony shop tan detarik etmeniz. Oyun 105 TL. gibi özel bir fiyattan satılıyor. Spotçularda bile 110 TL.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)