Sitemizin Moderatörlerinden Tholl-Ga abimiz&arkadaşımız burun eti amelliyatı olmuştur.Geçmiş olsun dileklerimizi iletip , En yakın zamanda sağlığına kavuşup aramızda görmek isteriz![]()
Sitemizin Moderatörlerinden Tholl-Ga abimiz&arkadaşımız burun eti amelliyatı olmuştur.Geçmiş olsun dileklerimizi iletip , En yakın zamanda sağlığına kavuşup aramızda görmek isteriz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
oyy gecmiş olsun kardesim bende olmustum aynısından
hemenck iyleşirsin inşallah.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Bende olucam sanırımGeçmiş olsun kardeş.Müsait olunca buraya yazıp bilgilendirirmisin nasıl zormu ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda hem eski sağlığına kavuşursun hem de ameliyatın faydasını görürsün![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
geçmiş olsun ağbi eti aldırdın hafifledin daha hızlı gidersin şimdi sen![]()
bende çocukken olmuştum ama gene çıktı ... vücud gelişimini tamamladıktan sonra olmak lazımmış ( 21-22 yaş sonrası ) aklınızda olsn arkadaşlar.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
estetık yaptırdı ya kandırıo bızı
gecmısler olsun kardesım
KA Style
bğn yanına gittim fena uyuyodu ilacın etkisi ile o kadar dürttük fln yemedisonra bide hala horluyodu bizi horlamıcak die kandırmışlardı ahahah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)