Arkadaşlar tüv`e dava açmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum.
Araç: Megane 2 2.0 Turbo 225 HP
Konunun özeti:
Aracımı stoğa çevirim tüv e gittim. Herşeyden geçti ancak adam yanıma geldi
Tüv Yetkilisi: Aracınız kaldı,
Ben: Neden?
Tüv Yetkilisi: Aracınızda 17 jant lastik var. Megane larda 15-16 dan büyük jant lastik olmaz.
Ben: Arkadaşım bu araç sport versiyonu bu araçta 18 jant da olsa geçirmek zorundasın aracı!
Tüv Yetkilisi: Ne demek geçirmek zorundayım, Bu güne kadar gelen tüm megane lar da 15 16 jant var.
Ben: Arkadaşım al bak aracın kataloğu 17 inc jant yazıyor şimdi ne diyeceksin?
Tüv Yetkilisi: Bi şefime sorup geleyim.
Ben: iyi sorda gel sonrada muanemi onayla.
Tüv Yetkilisi: Sordum şefime servisten detaylı bilgi ve imzalı kaşeli yazı al gel.
Ben: arkadaşım anlamıyormusun orjinal diyorum sana orjinaaaaaaallll. Çıldırtmayın beni.
Şimdi sizlere anlatayım olayı. Megane 2 RS lerin güneşliklerinde 17 ve 18 inç jant kullanılır. 205 den 225e kadar tüm lastikler uyumludur yazıyor.
bu yazıyı adamlar kabul etmiyor?
Şimdi ben bu adamlara dava açıp hakkımı aramak istiyorum onların yüzünden koca gün çalışamadım ve 1 gün çalışamamak bana tonla para ve zaman kaybı üstüne psikolojimi bozdular resmen.
Yol boyu küfür ede ede evime gitmek zorunda kaldım. Lanet olsun böyle istasyonlara, lanet olsun bu adamlara yetki verip sonra istediklerini yapmalarını sağlayanlara!
bu karaktersiz arkadaşlara dava açmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
ESENYURT daki istasyon. şu doğuş servisinin yukarısındaki.
-------------------------------------------------------------------------------
konuyu 25inde açmıştım. 26 sında muane tekrarı olarak gittim. yetkili servisten orjinallik yazısını aldım kaşeli imzalı. ve gözlerine soktum. aracın bütün kataloglarını internet dökümanlarını herşeyi getirdim. öyle geçtim muaneden işte.
allah belalarını versin beni uğraştırdıkları için. aklıma geldikce beddua alıcaklar. gün içinde kaç kişiden beddua alıyorlar allah bilir.