Kimlerin ps3 ü var veya oynadı? eğer oynadıysanız sizin düşüncelerinizi almak isterim çok merak ediyorum nasıl bişeyben tahminen seneye falan alırım inşallah...bence sizde alın mükemmel bişey.
Kimlerin ps3 ü var veya oynadı? eğer oynadıysanız sizin düşüncelerinizi almak isterim çok merak ediyorum nasıl bişeyben tahminen seneye falan alırım inşallah...bence sizde alın mükemmel bişey.
benm arkdasm aldı netten de gt nin hd versionun indrdi demo olaraktan fena diyim okdrayrıca destekleyen oynlarda wii gbide kullanabiliosn
1881 - 193∞
bende bir arkadaşımda oynadım gt yi..106 ekran plazma ve ciddi bir müzik tesisatıyla inanılmaz keyifli oluyor..kesinlikle alınması gerek ama 1.500 lirada çok yaa![]()
çok para çook..daha erken..biraz vakit geçmesi lazım alınabilmesi için..
gt hd cıktıgında alıcam ps3 ama o zamana kadar almanın bir anlamı yokk pes oynamak için ps3 e gerek yok bence![]()
iiidr 3 güzel HD çok ii olmuş yaww![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
-Daha hiç görmedim canlı olarak desem ..![]()
-İnşallah kardeşim alırız ..![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
tam alınası bir makina olmuş ps2'm olmadı ama ps3'üm olucak inşallah önümüzdeki 2 ay içerisinde.GT'yi de sabırsızlıkla bekliorum desem yeridir![]()
PS3 cafeler açılınca onlara hücuuuumm!!![]()
Burda bi cafede var ama HD tv olmadan pek bişe beklemeyin ps2 gibi görüntü GT-hd olmadanda zevki çıkmaz heralde![]()
Piyasanın daha alt fiyatlarına PS3 isteyen varsa;
20GB = 650$ + KDV
60GB = 770$ + KDV
tabi bu fiyatlar nakit!
oyunlarla pek aram yok ps 3 ümde yok ama evde 3 tane ps 1 var 2 si bozuldu sonuncuda can çekişiyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)