http://www.facebook.com/video/video....62722000436773
daha az önce ambulans geliyordu ben daha çok uzaktayken kenara çekildim ama önümdekiler malesef ambulans g.t lerine kadar girmeden çekilmediler çoğu.
http://www.facebook.com/video/video....62722000436773
daha az önce ambulans geliyordu ben daha çok uzaktayken kenara çekildim ama önümdekiler malesef ambulans g.t lerine kadar girmeden çekilmediler çoğu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
valla bravo adamlara paylaşım için saolun![]()
Videodaki itfaiye sanırsam TR de böyle birşeyin olacağını hiç düşünmüyorum...Pizza siparişi versen Ambulans'dan önce geliyor...
Muhtemelen polis tarafından yolun orta kısmının boşaltılması sağlanmıştır..Zaten trafik durmuş yangın var ve akaryakıt tankeri yanıyor..Doğaldır burda öyle bir durum olduğunda aksaklıklar olsa da organize edilebilir trafik bu şekilde.Ambulans olsa sol şeridi açsalar yeterdi..Tabi her halukarda bizden daha duyarlı adamlar![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
evelde var bu gavurlar bukadar uzun omurlu zamanında yetısıyolar hastaneye
aslında 1-2 dengesız yuzunden Turklere bızım ulkemızdede olurmukı başlığı yanlış Türkler aslında bu mılletlerden çok daha duyarlı ama işte baştada dediğim gibi 1-2 ipsiz sapsızın yuzunden çoğunluk yanıyor![]()
1-2 değil. konunun başında yazdığım gibi. ben aynadan gördüm 10 araba gerimdeyken kendimi sağa attım. ama yanımdan geçtikten sonra ki araçların her 10 araçtan 8 i ambulans sağa çeksene ne bekliyorsun diye bağırınca cekildiler. öküz sayımız en azından istanbulda az değil. diğer şehirlerimizde zaten trafik sorunu cok yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Biraz önce haberlerde cıktı ambulansın birisi hacizliymiş mobese kameralarına takılmış.Polislerde durdurmuşlar ambulansı bağlamak için.Ambulansın içinde hasta var takmışlar peşlerine polis arabasının ordan oraya dolaştırıyorlardı..
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)