User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
65 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sıfır Araç Kaynak Yapılmış Jant (BMW Borusan)

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Sıfır Araç Kaynak Yapılmış Jant (BMW Borusan)

Radyatöre fare girdiği için servise giden aracın çıkmasını beklerken oradaki görevlinin sizin jantınız kırılmış ve kaynak yaptırmışsınız demesi üzerine ne yapıcağmızı şaşırdık araç sıfır alındı ve üzerine hala orjinal lastikleri var araç kapı komşumuzundur ve kendi haricinde kullanan yokdur. Araç sahibi şehir içi 60 kmh ile sağ şeridi kullanan sakin biridir. Kendi yapmadığı defalarca söylesede firma kabul etmemekde acaba bunu kanıtlamanın bir yolu varmıdır? Araç halen servisdedir.

Bu arada peugeot ABC yetkili servise bayram öncesi takasa verdiğim 253.000km deki 206 dizel aracımızıda saolsunlar 87.000kmye düşürmüşler ve satılık durumda. Bu konuylada ilgili bir işlem yapmayı düşünüyoruz. Aracın 220.000km deyken hyundai yetkili servisinde bakım kaydı var

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bir olay arkadasımın basına geldi DOĞUŞ dan Transporter satın aldı.. birkac ay sonra perıyodık bakımı ıcın servise gidiyor ve yetkılı "abi sıfır arabayı neden boyattın" diye soruyor.. arkadasım sasırmıs.. ne boyası fln derken, incelettiriyor baska yerlerde de aracı.. minibüs tavan dahil komple boyalı.. Doğuş u mahkemeye verdıler.. sıfır arac alma hakkı var fakat şirket üzerine kayıtlı oldugu ıcın, tüketici mahkemelerine basvuramadı.. o yuden bayaa uzadı işi..

gecmıs olsun.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar ne böyle yaa sıfır borusan bmw bunu yaparsa yani...
    .

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohbet/69089-sifir_arac_boya_problemi_.html

Benzer konular dostum.. Tüketici hakları ve bilirkişi raporu çok önemli..
    "pınarbaşı pıtırak
    gelin kızlar oturak
    iki şise şarabım var
    içine püskevit batırak"

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha bee, yetkili servis ayağına milleti kazıklıycaklar, helal olsun adamlara bi de 87 bine düşürmüşler nerdeyse 0 km yapıcaklarmış yuh.

o komşunuzun jant mevzusunda acaba bi tanıdığına filan verdi arabayı da hatırlamıyor, o da gidip jantı kırdı anlamasın diye yaptırdı getirdi geri teslim etti gıkını da çıkartmadı vs olabilir mi acaba böyle bişey yoksa tam bi senaryo mu yazdım

bu arada radyatörde ki fare olayı nedir ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha bee, yetkili servis ayağına milleti kazıklıycaklar, helal olsun adamlara bi de 87 bine düşürmüşler nerdeyse 0 km yapıcaklarmış yuh.

o komşunuzun jant mevzusunda acaba bi tanıdığına filan verdi arabayı da hatırlamıyor, o da gidip jantı kırdı anlamasın diye yaptırdı getirdi geri teslim etti gıkını da çıkartmadı vs olabilir mi acaba böyle bişey yoksa tam bi senaryo mu yazdım

bu arada radyatörde ki fare olayı nedir ya

Komşunun aracı bir başkasına verme gibi bir durumu olmuyor.
    Fare mevzusu ise fare susuz yaşıyamazmış önce motora giriyor ordanda radyatör hortumunu kemiriyor su boşalıyor ve içine girerken sıkışıp kalıyor

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını ya kıme guvenceksın abı ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tırlara indirip bindirme esnasında hasar alıp lokal olarak boyanan bi çok araç duymuştum
    Sıfır alınan araçlarında boyasına baktırmak komik kaçmaz memleketimde ne günlere kaldık
    Jant meselesine gelince firma yetkililerini ikna edebilmek tek şans
    Aksi halde ispatı olmadıgı için haklıda olunsa elinizi bağlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay anasını ya kıme guvenceksın abı ya

Abi jetonum şimdi düşüyor babamın doblo 1.9 Jtd aracı pazara çekdiğimde gelen adamlar cihazla bakmışlardı ve komple boyalı demişlerdi araca bende tabiki boyalı olucak araç demişdim sonrada kardesım sıfır aldık aracı ne boyası dedım aletınız bozuk falan adamlar gitti... Vay anasına bizede sapladılar

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben fareye güvenirim bu durumda. Susamış olm hayvan ızdıraba bak :d
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna benzer bir olay arkadasımın basına geldi DOĞUŞ dan Transporter satın aldı.. birkac ay sonra perıyodık bakımı ıcın servise gidiyor ve yetkılı "abi sıfır arabayı neden boyattın" diye soruyor.. arkadasım sasırmıs.. ne boyası fln derken, incelettiriyor baska yerlerde de aracı.. minibüs tavan dahil komple boyalı.. Doğuş u mahkemeye verdıler.. sıfır arac alma hakkı var fakat şirket üzerine kayıtlı oldugu ıcın, tüketici mahkemelerine basvuramadı.. o yuden bayaa uzadı işi..

gecmıs olsun.
    acaba beyaz ıstedılerde sıyah araba var ellerınde dıe renkd egısımımı yaptılar sasırmıs bunlar.yalan mılletın totosuna yuva yapmıs.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede önceden bazı konularda görmüştüm e90 92 93 lerin jantları pek sağlam değil alan değiştiriyor diye..jantın başına bişey gelmiştir kaynatmışlardır sadece sizde değil birçok kişide var aynı durum

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha gayret ederlerse yakında sıfır araba almayada ustayla gidicez valla... bu nasıl iştir
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha beee olaylara bak. donanimhaber.com'dada bu tür bi başlık var ordada buna benzer bir çok olay okumuştum.
    Faruk Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TEQUILA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz daha gayret ederlerse yakında sıfır araba almayada ustayla gidicez valla... bu nasıl iştir
    aynen bır kac arkadasın basına da geldı adam showromdan aldı sonra bı baktılar on kaput boyalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır araç alırken bile çok dikkat etmek lazım demekki..neler oluyor

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada peugeot ABC yetkili servise bayram öncesi takasa verdiğim 253.000km deki 206 dizel aracımızıda saolsunlar 87.000kmye düşürmüşler ve satılık durumda. Bu konuylada ilgili bir işlem yapmayı düşünüyoruz. Aracın 220.000km deyken hyundai yetkili servisinde bakım kaydı var
    bu olay için ne yapmayı düşünüyorsunuz??

artık hiçbir yerden güvenerek araç alamayacak mıyız yaa. ne hale geldi bu piyasa böyle. sıfır araçlarda bile böyle bir durumla karşılaşılıyorsa. yapacak tek bir şey kalıyor. fabrikada line'ın sonunda bekleyip almak herhalde.

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha beee olaylara bak. donanimhaber.com'dada bu tür bi başlık var ordada buna benzer bir çok olay okumuştum.
    ya bu donanım haberde ne ararsan var...bıgun telefonum kaybolsa oraya yazcam kesın onuda bulurlar ve yazarlar arkadas nasıl bır sıtedır..takıp ederım cok sasırtıyor benı valla..

ZeTTo
    Misafir
    BMW borusan sa yapar abi her türlü hemde. Hic bir sekilde de güvenmiyorum servisine.
    Bende ki x5 kafadan hasar yapmıstı. normal sartlarda sanayide max.20-25 bin tl arası yaptırabileceginiz bir hasardı. Borusan bunu 47 bin tl gibi lüper luks bir rakamda yaptı.
    Buna ek olarak kasko anlasmalı olmadıgı ıcın benden bu rakamları talep ettı. bende ınat ettim arabayı da teslım almadım parayıda odemedım. sonra 2009 yılına gecınce 2008 den kalma teslım edılmemıs tek arac benımkı oldugu ıcın yana yana borusan benı aramaya basladı. Bende kendılerıne para konusunu gıdın kaskoyla aranızda halledın cevabını verdım ve zorlaya zorlaya kaskodan onlara aldırtmıstım. ben sadece kdv odemıstım. ayrıyeten yaklasık 6 aya yakın da bekledım tabı. Ama ıste burda fılm kopuyor ve o kadar ay boyunca onarılıp otoparkta yatan arac teslım aldıgım aksam radyator borusu basınctan yerınden cıkıyo ve maslak yolunda gazlarken anıden hızdan dustum uyarılar ust uste gelmeye basladı ve allahtan gerzenkişken den gelen çarpı5im hararet kilitlemesiyle motoru korumaya alıp gazlarken istop ediyor. hemen ertesi gunu gittigimde bizim cocuklar hata yapmıs demeleri beni cıldırtmıstı cunku tek hata bu degildi.
    Benim o 295/50R19 arka tekerlerimi 245/55R19 olan ön tekerlerin yerine takmaları insana ( ohaaa yanii göz var nizam varr hangi gerizekalı bunları ters takmıs ) dedirtiyodu.

Tüm bunlara ek olarak bir cok kisinin bildigi gibi bmw boya konusunda iyi sayılmakta ozellıkle her bmw cı arabasını boyattıgında söyle der ( borusan bile anlamaz boyandıgını ) vee ne yazıkkı aracın boyanan sag camurluk ön kaput ve sol camurlukta inanılmaz boya hataları ve sag camurlukta damar bile bulmustuk. ön tamponun sag sısfarının altı yıkamada boya attı.

Ve bu boya olayları 3 kez oldu. yani araba servısten cıktı ve cıktıktan sırf 3 kez daha boya hatası yuzunden gerı gonderdık ve boyattık ama ne yazıkkı onlar hata yapmaktan bıkmadı ama bız arabayı borusan a teslim etmekten bıktık. Gittim sanayide aslanlar gibi boyattım ne hata var ne bisey. Hemde siyah kısımlar pianoblack olarak geri aldım.

Yanı kısaca yasadıgın olay borusan icin cok normal. Adamların bize sattıgı x5 ten süphelenmistim ilk alındıgında ki halen süpheliyim satmamıza ragmen.
    İlk alındıgında boya koruma yapmaya goturmustum ve cılayı uzerınden sılerken yakından bakıyodum tavana ve sıfır arabada sıfır boyada hata buldum hemde ayrı ayrı bırkac yerde!!!
    Aracı ılk aldıgımızda x5 e53 kasa sonu 2006 model olarak 2007 de almıstık. ve son kalan 3 arabadan son olan spor paketlı olanı bızımkıydı ve yıne ve olan ıse aracı teslım alırken dıger x5 te teslım edılıyordu son kalanı ıse teslım edılecektı. Bır kac ay sonra bırısınden bı duyum almıstım borusan e53 kasa x5 ı sıfır olarak bırıne fıyat vermıs. Buda demek oluyorkı son kalan 3 arac ta satılmıs oldugundan borusan yaa kazalı perte cıkmıs bır aracı kendı bunyesınde yenıledı yada baska bır dumen uydurdu yada almanya gerzenkişken den e53 siparisi verdi arac getirtti.

Butun bunlara yine ek olarak aracı aldıgımızdan bır kac ay sonra aracta sanzuman hataları vermeye baslamıstı. Vites D konumundayken vites atıslarında bi vuruntu oluyodu. tam 4 kez garantıden arac servıse gıttı geldı bi degisiklik olmadı. DSC den bi kac kez hata verdi.
    Yakıt pompasından 2 kez hata verdi. Bunlar aracı aldıgımız ilk 6 yada 9 ay ıcerısınde olan hatalar.

Varın siz bunlardan pay bicin BORUSAN ın ne kadar dümenci oldugunu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)