PC lerin tozunu almakta kullanılan 16 YTL değerindeki Air Duster ve saç kurutma makinası ile göçük giderildiğini iddia ediyorlar. Benim arabada da ufak bir göçük var bunu denemeyi düşünüyorum.
http://www.metacafe.com/watch/501379...with_airduster
![]()
PC lerin tozunu almakta kullanılan 16 YTL değerindeki Air Duster ve saç kurutma makinası ile göçük giderildiğini iddia ediyorlar. Benim arabada da ufak bir göçük var bunu denemeyi düşünüyorum.
http://www.metacafe.com/watch/501379...with_airduster
![]()
soner abi şaka di mi bu bildiğin doğrulttu adam çünkü göçüğü.
yalnız orda birşeyi anlamadım."this cause any dommage to paint" diyor.
dommage'in anlamını bulamadım ne demek istediğini bilen var mı??
saol abim teşekkürler.
lise'de fen okumadım tm öğrencisiydim ama genel kültür bilgisi olaraktan metalin büzüşmesi gibi bir olay galiba orada söz konusu olan.çünkü sıktığı gaz karbondioksit -78,5 derece. mantığı galiba bu yaptığının.göçük haliyle normal sıcaklıktayken çıkamazken,soğutupta büzüştürüp ufaltarak kendiliğinden çıkmasını sağlıyor galiba.
yani böyle zannediyorum.mühendis arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim.bende şu bizim bagajı düzeltirim mantık buysa
ha birde "dommage" fransızca da hasar anlamına gelmekteymiş.bunuda öğrenmiş olduk![]()
evet varmı denemek isteyen![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Ben deneyecem Tolga. Sonucunu burada yazarım..
Soner valla bu Honda gibi sacı ince olan bi marka için gerçekten süper bi çözümbende ufak ufak kapı çarpmalarından oluşan vuruklar var onları halleder mi acaba ?
hadi hayırlısı...
bende Honda yok artıkCorsa da deneyecem
bence bu işlem boyaya zarar verir,dikkatli olun.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Geniş göçmelerde olabilir fakat boyaya zarar vermesi muhtemel bence
Küçük göçüklere işe yaramaz bu .. anca kaput yada tavana bastırınca içeri göçer sonra geri yerine gelir ya onun gibi bişi ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hazır "bib"ne hırsız teybimi çalmış ve cam kırma yerine kapımda ufak ufak göçükler bırakmışken iyi bir deneme olabilir busonuca göre bende hareket edebilirim =)
AyB
ilginçmiş bende denicem en yakın zamanda şu sınavlar bi bitsn
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Simdi gordum bizim forumda bunu.
Arkadasin S2000 inde denedik, boyaya da zarar wermedi, onun yaninda Tercel Coupe unda denedik, ama gocugu duzeltmedi... Kendi arabamda ufak bir yer war, onun uzerinden deneyecem bir ara, resim vede video yaparim olmazsa.
Mani , yapınca bana haber verirsin bekliyorum merak ettim.
Yabancı forumda boyaya zarar verdigini falan yazmislardi denememistim bende.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)