maaşallah , harika olmuş
ama ben olsam farları bu kadar koyu kullanmam...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Maşallah. Ama sanırım biraz daha basılmak istiyor. bu da kamber kit olmadan çok zor![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
orta kısım rengı farklı olabılırdıgule gule kullanın
www.honda-tech.com
daha offsetlisini mi görmek lazım nedir ama göbek yapısı cıkıntılı gibi duruyor.
eksik bişeyler var yani
hergün gördügüm bir araç üni ye giderken hepte aynı yerinde dururçok gzl maşallah yakından bbs yüzünden midir bilmem daha bi gzl duruo araç
![]()
aracı biraz daha basıp kabmer vermek lasım tam bi göruntu labilmek için ama istanbulun yolları caddeleri kamberli bi araca göre degil pek kafayı daha basamıyorum headr ufak bi tumsekte yere surtuyo zaten belki arkalar basılır biras oda vtı susturucu buyuk araa 4 kişi oturunca son susuturucu yere surtuyo bozuk yolda
güzel görünüyor, güle güle kullanın. Gökan'a katılıyorum jantların iç kısımları farklı renk daha iyi olur.
Fusion35 ------> OnurD.
ben ilk geldiği sbh aldım rafi den o zman siyah göbek vardı ve bu aracı siyah çok kapatıcagı için gumuş olanı aldım yaza dogru gold boyatcam
maşallah kazasız belasız..
Fotograflarla daha az oynansaymıs daha güzel görünebilirmis.
Jantın detayı bile belli olmuyor keskinlikten mi artık ne efekt varsa.
Masallah
Bu arada boyayın diyen arkadaslar, bu jantın göbeginin orjinal rslere göre cok dısarda oldugunun ve boyanınca daha belirgin kötü görünebileceginin farkında sanırım?
Ben bile boyamamayı düsünüyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah kazasız belasızkonsept olarak çok şık,kalite durmuş...fakat replica ların göbekleri çok bombeli olduğndan pek hoş durmuyor şahsi fikrim...
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)