evet arkadaşlar 1.6 ies için hangi filtre kitini kullanmalıyım ? hks mantar filtre hakkında ne düşünüyorsunuz. Performans açısından en iyi kit nasıl oluşturabilirim. şimdiden teşekkürler.
evet arkadaşlar 1.6 ies için hangi filtre kitini kullanmalıyım ? hks mantar filtre hakkında ne düşünüyorsunuz. Performans açısından en iyi kit nasıl oluşturabilirim. şimdiden teşekkürler.
simota carbon big tube öneririm forumda da bir çok arkadaşımız kullanıyor ve memnun bende alırsam ondan alıcam
cai denen sistemlerden kullanmanızı tavsiye ederim bulabilirseniz borusu 76 lık olsun motorda en uzak şekilde konumlansın boruların markası filan pek önemli değil orta idareli olarak simota kullanabilirsin bütçe uygunsa hks mantar tercih edebilirsin...
air intake kit gibi bişeylerde deneyebilirsin,hks mantar filtrede uygun bence![]()
short ram + ısı yalıtımlı oda
Big tube kullanıyorum gayet memnunum
bide tampon içindeki o turbulans deposunu söktüm orj filtre kutusu içine simota kutu içi filtre koydum onu kullanıyorum bazen hem cok performanslı oluyor hemde filtre sesi alıyorum aynı mugen kit gbi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hepsi iyi markalar hangısını takarsan tak verim alırsın
AEM v2 den gerisi yalan
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
konunun takiğçisiyim arkadaşım yeni aldı 1.6 ies , o da filtre kiti soruyor banabende urdan referansla ona diyeceğim...simota big tube , v2 , şimdilik bakalım
ama o ; 1 ay içerisinde arabayı chipletecek , o da etken bize aslında , tam verimli bişey olsa bizim için daha iyi ... cai olayına gireceğiz herhalde ... mantar filtre turbo arabalara daha güzel oluyor bence atmosferikte fazla sırıtıyor bence ... V2 , cai mi acaba bilmediğimden sordum ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)