evet arkadaşlar şirketimiz için bu iki araçtan birini almayı planlıyoruz, her yönden bu iki aracı karşılaştırırsak önerileriniz nedir?
şimdiden teşekkürler
evet arkadaşlar şirketimiz için bu iki araçtan birini almayı planlıyoruz, her yönden bu iki aracı karşılaştırırsak önerileriniz nedir?
şimdiden teşekkürler
Kangoo'nun 105 Bg lik versiyonu güzel. Hatta şimdi privilege modeli satılıyor. Diğer versiyonlarına göre daha kaliteli döşemeleri olsun dışı olsun. 85 Bg almayın derim kesinlikle. Motor sesini içine çok alıyor ve performansı vasat. Doblo konusunda pek bi bilgim yok.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Yeni doblo çok güzel. Kangoo'yu bilmiyorum. Ancak doblo baya otomobilleşmiş durumda. Oturma pozisyonu düzelmiş. Artık uzun yolda yormaz![]()
Bizde bu 2 model arasında kaldık. Yalnız garip olan reno en lüx aracında dahi abs yi opsyonel veriyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dün doblo aldık çok samimi bir arkadaşıma.34bin lira premio versiyonunu.Kangooyu bilmiyorum ama doblo özellikle iç mekanı ile ticari araç kimliğinden biraz sıyrılmış gibi geldi bana
Biz 1.3 90hp elegance versyonunu düşünüyoruz. 31500tl gibi bir rakam. Ama nerdeyse yok yok.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
1.3 fiorino 75hp ile arabada 5 kişi + bagaj uzun yolada çıktık 180de gördük gayette güzel kaldırıyo arabayı merak etmeyin, insan krize filan da girmiyo öyle tabi beklentiniz 100e 10 snyede çıkmak değilse.
90hpde dobloyu çok güzel kaldırır.
1.6 multijet dahi tork gelene kadar adamı depresyona sokuyor 1.3'ü nasıldır düşünemiyorum, test sürüşü imkanınız varsa almadan önce mutlaka bir sürün sonradan pişman olmayın
valla günlük plio van kullanıyorum. 1.3 70hp. İçine en az atılan yük 200-300kg. Araç zatne 1050kg. Sanmıyorumki 1.3 90 hp çok çok kötü tepkiler versin. Hoş zaten şirket aracı olarak kullanılcak, çoğuzaman 120km altında seyredeceği için çokta önemli değil bence.
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durunAyrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...
bence doblo![]()
Dobloda renklı döşeme ve göğüs kullanmışlar arabada daha modern bir hava var,ikinci eldede daha iyi olacaktır,fiorinolar 1.3 motor bazen önümde kalkıyorlar arkasından yetişmek baya zahmetli oluyor 1.3 motor dedikleri kadar kötü değil
seçimimi doblodan yana kullandım arkadaşlar 1.6 105 hp dizel elegance modelını aldım 31000 tl ye geldı kısmetse bugun teslim alacağım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)