User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
73 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yagmurdan kacarken doluya tutulmak buna denir!

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Yagmurdan kacarken doluya tutulmak buna denir!

Arkadaslar dun birkacinizin bildigi gibi FULL akaryakitin yeni istasyon acilisi vardi dolapderede ve ben bunu gunduzden kacirmistim, ise geldim ve isteyken haberi forumdan bir arkadas konu acarak haber verdi ve bende gece is cikisi bu durumdan faydalanmak istedim.

Gittigimde upuzun bi kuyruk vardi, sonra gittim sordumki o kuyruk lpg kuyruguymus, oh dedim 12 olmadan depoyu doldurup bende faydalanicam..

Neyseki cektim arabayi benzinlige dogru, baktim polis var, benzinliktede mi karisicak dedim, girdim benzinlige, buda arkama takilmis gelmis pompaya kadar.

Pompaya verir vermez ver evraklarini dedi, dedim acaba kacsam mi versem mi.. Benzinlikte ana baba gunu nereye kaciyorsun dedim verdim evraklari. Problem ne diye sordum, arkadaki yanan lamba ne diye sordu, sonrada cevap verdirmeden yakitini al goruselim dedi. Dedim sis lambasi, hyundai getz'lerde honda es kasalardada var dedim, halbuki arkadaki f1 takip ozentisi bir lambaydi.

Neyseki doldurdum depoyu, aldim yakitimi, 123.66 TL odedim depoyu doldurmaya, 43,5 Litre aldim sanirim. Litresi 2.82 idi.

Cik benzinlikten gel dedi, keske cikmasaydim, benzinlik onun sorumlulugunda degilki, park edip gitseydim benzinlige. Dedim bosver git sunun yanina kotuyle kotu olma, gittim bagaji ac dedi direk, jbl 1000'ligi gorunce git muzigi ac ses ver dedi, bende gittim iceri, ufak ve hizli bi ayarla subwooferi iptal edip ses verdim, 1 ciftte mit oldugu icin ondan yirttim, fakat nasilsa koskocaman soba borusu egzozuma dikkat etmek istemedi, eminimki baglardi.

Herseyi gectik, sok o arkadaki lambayi dedi, lambayi kirdim attim sinirden, icerideki beyinide getir dedi, gittim onuda soktum getirdim, simdi git bide kablolari sok gel dedi, dedim kablolari nasil sokiyim ben elektrikci degilimki, sonra bir tehdit daha geldi, sokmezsen arabayi baglarim!

Tamam dedim gittim kablolarida kendi ugrasimla soktum, evraklari kontrol etti, dedim herhalde gondericek. Gitti iceriden ceza makbuz balyasini cikardi yanima geldi. Dedim ne yapiyorsun? Cezani kesip gondericem dedi.

Niye ceza kesiyorsun diye sordugumda, EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesecegim dedi. Sacmaliga bakar misiniz, hem beni o kadar ugrastirdi, zahmet ettirdi, ustunede ceza kesicek, dedim yapma kesme etme aramizda halledelim, dedi ne aramizda halledicez sacmalama nereden duyuyorsunuz boyle sacma fikirleri.

Bela gelince geliyor iste, yaziklar olsun dedim kesiyordu cezayi, dedi plaka neden tam okunmuyor, dedim niye okunmasin, ustundeki plakaligi git kirda gel dedi, plakayi ben dahil buradaki herkes okur, fatsa zonguldak giresun dedim. Kafasini salladi, suraya bi imza at dedi, mecbur attim, sonrada gonderdi.

Bindim arabaya, marsa basicam, onume bi tane ne oldugu belirsiz taksici park etti, kilitlendim orada, ikisine birden bi ton kufur yagdirdim taksininde ustune yurudum cekti arabasini sonra bi depar, tam gaz yola devam.

Sizinle paylasmak istedim, yagmurdan kacarken doluya tutulmak cidden buna denir, edecegim 60 TL kar, fakat 62 TL ceza yedik, haznedara don yol parasi vs. derken 15 TL'de yakit desek, siz dusunun iste, halbuki her zman aldigim yerden alsaydim yakitimi boyle olmayacakti.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Her işte vardır bir hayır boşver. Hesap kitap yapıp daha fazla sinirini bozma.

Egsoza kafayı takıp aracını bağlayabilirdide o yüzden hep kötüsünü düşünürüm iyi olana sevinirim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşim işte şerefsizlerle uğraşmak buna denir ...............

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    çıkıcağı varmış paranın boşver

birde uyarı yaziyim: polisler şerefsiz şöyle böyle yazmayın..

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi günü çapada yanımdan geçtin.Egzos cidden dikkat çekecek cinstenYinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olacağı varmıs bu durumlarda allah daha beterinden korusun demek lazım takma kafana

ben hayatımda yol karıstırmıs adam değilim bikere a.zadeden üsküdara inecekken beylerbeyi tabelasına girdim nasıl oldu onuda anlamadım dönecekdim dönmedim beylerbeyinden üsküdara giderken köprü ayağında polis çevirdi camlardan ceza yazdı üstüne bide arabayı trafikden men etmişti hiç yolum olmayan biyerden geçtim başıma bunlar geldi , sinirini anlayabiliyorm ama olacak olıyo time-r sıkma canını...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GECMİŞ OLSUN KARDESIM

valla yazını okuduktan sonra karar verdım sende gercekten ıyı sabır varmış
    amcamın takometresınden ehliyet cıkmadı polıs ınat ettı verdıye amcamda polısın kafasında takometreyı kırıp eline vermişti ehliyeti

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun araci bağlayabilirdi herşeyde vardir bi hayir

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Bencede trafik polislerine laf etmeyelim. Yani en azından genelleme yapmayalım. Aralarında cidden sorunlu olanlar çıkabiliyor. Bazende; amir, müdür vs. Görüp anons edebiliyor ekibe, şu araca bakın diye. öyle olduğu zamanda yapacak hiç bir şeyleri olmuyor. Her işin bir zorluğu vardır. her insanında ters ve kıl anı. Sen adamı 5dakika görürsün gıcık, kıl vs. Dersin. Ama adam bütün gün boyunca en iyisi biz gibi olan şöförlerle uğraşıyor. Bende otto varken istanbuldan tekirdağa geçerken F.S.M köprüsü üzerinde çevrildim daha ne diyim. Adamda haklı, kedi bile girer burdan içeri dedi

Bence çok takma kafana çıkacağı varmış paranın. ve egzozdan aracı bağlamadığına dua etmek lazım.
    Fusion35 ------> OnurD.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun. sahiden bazi polisler cok o..... bazilarida cok anlayisli karsinda insan oldugunu anliyorsun bir keresinde cevirmeye girdigimde ehliyetim olmadigi halde birakmisti sagolsun.

arac baglaninca ne kadar ceza odeniyor toplamda?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, yapacak bişey yok polis bizi görünce si..meden bırakmıyor.....

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun. sahiden bazi polisler cok o..... bazilarida cok anlayisli karsinda insan oldugunu anliyorsun bir keresinde cevirmeye girdigimde ehliyetim olmadigi halde birakmisti sagolsun.
    kardeş seni çevirmeye alan polis değil melekmiş

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ehliyetsiz adamı gönderen polis, iyi polis mi oluyor?
    Fusion35 ------> OnurD.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her işte vardır bir hayır boşver. Hesap kitap yapıp daha fazla sinirini bozma.

Egsoza kafayı takıp aracını bağlayabilirdide o yüzden hep kötüsünü düşünürüm iyi olana sevinirim
    Sagolasin xor, tesekkurler, aynen hayirlisi buymus, araba calistigi halde egzoza nasil birsey demedi, beni yolladi hayret ettim. Felsefeni cok takdir ettim.

Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim işte şerefsizlerle uğraşmak buna denir ...............
    Sagolasin serce tesekkur ederim.

Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü çapada yanımdan geçtin.Egzos cidden dikkat çekecek cinstenYinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.
    Abi sende ne arac vardi? Durdursaydin iki laflasaydin dicemde, ise yetismeye calisiyodum gec kalmistim, bundan sonra cumartesileri sahil yolunu kullanmak yerine capayi tercih ediyorum, sahil yolu kilit.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olacağı varmıs bu durumlarda allah daha beterinden korusun demek lazım takma kafana

ben hayatımda yol karıstırmıs adam değilim bikere a.zadeden üsküdara inecekken beylerbeyi tabelasına girdim nasıl oldu onuda anlamadım dönecekdim dönmedim beylerbeyinden üsküdara giderken köprü ayağında polis çevirdi camlardan ceza yazdı üstüne bide arabayı trafikden men etmişti hiç yolum olmayan biyerden geçtim başıma bunlar geldi , sinirini anlayabiliyorm ama olacak olıyo time-r sıkma canını...
    Sagolasin Serkan tesekkur ederim, aynen olacagi varmis, hayirlisi boyleymis. Isin kotu tarafi bende birde cezalari odemiyorum ne olacak onuda bilmiyorum.

Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GECMİŞ OLSUN KARDESIM

valla yazını okuduktan sonra karar verdım sende gercekten ıyı sabır varmış
    amcamın takometresınden ehliyet cıkmadı polıs ınat ettı verdıye amcamda polısın kafasında takometreyı kırıp eline vermişti ehliyeti
    Sagolasin burhan, neler yapasim geldide, altimda cok hizli bi araba olmasi lazimdi, turbo civic si olabilseydi...

Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun araci bağlayabilirdi herşeyde vardir bi hayir
    sagol

Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Bencede trafik polislerine laf etmeyelim. Yani en azından genelleme yapmayalım. Aralarında cidden sorunlu olanlar çıkabiliyor. Bazende; amir, müdür vs. Görüp anons edebiliyor ekibe, şu araca bakın diye. öyle olduğu zamanda yapacak hiç bir şeyleri olmuyor. Her işin bir zorluğu vardır. her insanında ters ve kıl anı. Sen adamı 5dakika görürsün gıcık, kıl vs. Dersin. Ama adam bütün gün boyunca en iyisi biz gibi olan şöförlerle uğraşıyor. Bende otto varken istanbuldan tekirdağa geçerken F.S.M köprüsü üzerinde çevrildim daha ne diyim. Adamda haklı, kedi bile girer burdan içeri dedi

Bence çok takma kafana çıkacağı varmış paranın. ve egzozdan aracı bağlamadığına dua etmek lazım.
    Tesekkur ederim, aynen olacagi varmis, hayirlisi boyleymis. Sizinde basiniza gelmesin ama gelince zaten anlarsiniz ofkemi.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye