Arkadaslar dun birkacinizin bildigi gibi FULL akaryakitin yeni istasyon acilisi vardi dolapderede ve ben bunu gunduzden kacirmistim, ise geldim ve isteyken haberi forumdan bir arkadas konu acarak haber verdi ve bende gece is cikisi bu durumdan faydalanmak istedim.
Gittigimde upuzun bi kuyruk vardi, sonra gittim sordumki o kuyruk lpg kuyruguymus, oh dedim 12 olmadan depoyu doldurup bende faydalanicam..
Neyseki cektim arabayi benzinlige dogru, baktim polis var, benzinliktede mi karisicak dedim, girdim benzinlige, buda arkama takilmis gelmis pompaya kadar.
Pompaya verir vermez ver evraklarini dedi, dedim acaba kacsam mi versem mi.. Benzinlikte ana baba gunu nereye kaciyorsun dedim verdim evraklari. Problem ne diye sordum, arkadaki yanan lamba ne diye sordu, sonrada cevap verdirmeden yakitini al goruselim dedi. Dedim sis lambasi, hyundai getz'lerde honda es kasalardada var dedim, halbuki arkadaki f1 takip ozentisi bir lambaydi.
Neyseki doldurdum depoyu, aldim yakitimi, 123.66 TL odedim depoyu doldurmaya, 43,5 Litre aldim sanirim. Litresi 2.82 idi.
Cik benzinlikten gel dedi, keske cikmasaydim, benzinlik onun sorumlulugunda degilki, park edip gitseydim benzinlige. Dedim bosver git sunun yanina kotuyle kotu olma, gittim bagaji ac dedi direk, jbl 1000'ligi gorunce git muzigi ac ses ver dedi, bende gittim iceri, ufak ve hizli bi ayarla subwooferi iptal edip ses verdim, 1 ciftte mit oldugu icin ondan yirttim, fakat nasilsa koskocaman soba borusu egzozuma dikkat etmek istemedi, eminimki baglardi.
Herseyi gectik, sok o arkadaki lambayi dedi, lambayi kirdim attim sinirden, icerideki beyinide getir dedi, gittim onuda soktum getirdim, simdi git bide kablolari sok gel dedi, dedim kablolari nasil sokiyim ben elektrikci degilimki, sonra bir tehdit daha geldi, sokmezsen arabayi baglarim!
Tamam dedim gittim kablolarida kendi ugrasimla soktum, evraklari kontrol etti, dedim herhalde gondericek. Gitti iceriden ceza makbuz balyasini cikardi yanima geldi. Dedim ne yapiyorsun? Cezani kesip gondericem dedi.
Niye ceza kesiyorsun diye sordugumda, EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesecegim dedi. Sacmaliga bakar misiniz, hem beni o kadar ugrastirdi, zahmet ettirdi, ustunede ceza kesicek, dedim yapma kesme etme aramizda halledelim, dedi ne aramizda halledicez sacmalama nereden duyuyorsunuz boyle sacma fikirleri.
Bela gelince geliyor iste, yaziklar olsun dedimkesiyordu cezayi, dedi plaka neden tam okunmuyor, dedim niye okunmasin, ustundeki plakaligi git kirda gel dedi, plakayi ben dahil buradaki herkes okur, fatsa zonguldak giresun dedim. Kafasini salladi, suraya bi imza at dedi, mecbur attim, sonrada gonderdi.
Bindim arabaya, marsa basicam, onume bi tane ne oldugu belirsiz taksici park etti, kilitlendim orada, ikisine birden bi ton kufur yagdirdim taksininde ustune yurudum cekti arabasini sonra bi depar, tam gaz yola devam.
Sizinle paylasmak istedim, yagmurdan kacarken doluya tutulmak cidden buna denir, edecegim 60 TL kar, fakat 62 TL ceza yedik, haznedara don yol parasi vs. derken 15 TL'de yakit desek, siz dusunun iste, halbuki her zman aldigim yerden alsaydim yakitimi boyle olmayacakti.