kalkışta ne olur arkadaşlar bi arkadaş denicekte![]()
polo alması lazım güc ve kilo ortalaması yapılırsa.Ama söförlük lastik arabaların durumları sonucu rahatlıkla degiştirebilir.
focus alır da... polo da hafif araba
polo 100lükler güzel gidiyor alır derim kalkışta.Uzunda ne olur denemek lazım.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
zetec in pek bir getirisi olmaz aslındayani ford motorlarının o donemki işletim sisteminin motor isismlerine yansımasıdır aslında.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
aslında ford şimdi de motorlarına duratec diyor. duration dan geliyor bu isim de. ve duratec olarak isimlendirilen çok farklı çeiştlerde motor vardır. volvo 5 silindirlisinden tut da focus rs in zetec turbosuna bile duratec denilmektedir. birde focusta zetec se diye geçen motor fiestada duratec diye geçer halbuki aynı motordur. isme fazla takılmamak lazım ford biraz kafasına göre koyuyor.
birde şu andaki duratec 2.0 motorlar eski zetec 2.0 lardan çok daha potansiyelli performanslı motorlardır.
zetec in anafikri motorun yönetimini motordan alınan çıktılar üzerinden değerlendirerek düzenlemesidir. analizi sonda yaptığı için de biz herhangi bir mudahalede bulunmak istediğimizde kolay kolay sonuç alamıyoruz bu motorlardan.(yeni bir ünite gerekiyor çoğu zaman) çıktıları istediği özelliklere getirir sürekli.
duratec ise sisteme giren dataları analiz ediyor zetec in aksine.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ben denemiştim polo geçiyor.
polo nun kaç model olduğuda farkı belirler, son çıkanlar daha ağır ve motorları eskisi kadar canlı değil.
walla 100 lük polo standartsa ben gayet rahat alıyorum iyi bi farkla ama komple egzoslu falan birine denk geldim o daha iyi gidiyordu.
ama benim araba 1.8 TDCI 1.6 focusuda gayet rahat kalkışta alıyorum
bence polonun 1.6 focusu kalkışta geçmesi lasım stock araç ve iyi bir pilotajla
Polo nun 6n ve 6n2 modellerinin AFH ve AFK kodlu motorlari ile bas edemez diye dusunuyorum....Yeni kasa Pololar 9n ve 9n3 100 ler ile bas edebilir focus....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)