Evo için en ideal lastik fiyat/performans/ömür bakımından tavsiyeleri bekliyorum...
Evo için en ideal lastik fiyat/performans/ömür bakımından tavsiyeleri bekliyorum...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
lastigin onun icin bunun icini mi oluyor ? hava ve yol sartlarına gore oluyor kullanmak istediğin 2 tip lastik var kıs lastiği yaz lastiği.
mevsim itibariyle kıs lastiği almanı tavsiye ederim lassa snowways isini gorur...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Geçmişinde evo kullanan,evo sahibi olmuş tecrübeler yaşamış arkadaşlardan abilerden kar lastiği dışında bir tavsiye beklenmekte...
Teşekkürler....
Dr.ECU
Dr.ECU
kanka 406 da adrenalın kullanıyordum lastıkte asprin gibiama s001 için daha iyi diyorlar iyi bi araştır bakalım
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bridgestone s001 şuan en iyi lastiği. ferrari masarati gibi firmalar orjinal ekipmanı olarakta satışa sunuldu. her bayinin elinde yok sipariş üstü getirebilirsin yiğit.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Adrenalin tavsiye ederim evo için gayet mantıklı bir lastik yol tutuşu ve konforu tatminkar 2 ay önce 4 tanesini 1.100 tl'ye almıştım.1 yıl içerisinde 3 defa ücretsiz çekici hizmetide veriyor.
Adrenalin grubundaki en iyilerinden biri fakat s 001 yeni çıkan bi ürün avrupadaki testlerde en iyisi seçildi hemde verdiğim arkadaşlar çok memnun
bendekilerde adrenalintanesi 250 lira 2 yıl garantili 1 yıl yol yardımcı 4 çekici hakkı var
Livestrong
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)