Arkadaşlar Az yakan ama yinede giden Dizel Araç aranıyor.. Sıfır Olması Şartıla...
Aklımda Vw 1.6 Polo 90 Hp veya Toyota Auris 1.4 90hp 6ileri var.. ?? siz ne önerirsiniz... Şimdiden Teşekkürler
Arkadaşlar Az yakan ama yinede giden Dizel Araç aranıyor.. Sıfır Olması Şartıla...
Aklımda Vw 1.6 Polo 90 Hp veya Toyota Auris 1.4 90hp 6ileri var.. ?? siz ne önerirsiniz... Şimdiden Teşekkürler
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
O bütçeyle bu istekler doğrultusunda kesinlikle Toyota Auris..
fiat bana cook garip geliyor.. Ama motor seçenekleri cook iyi polonun değeri doğruysa cook az yakacak gibi duruyor... Yenisinde ESP fealnda mevcut amacook kararsızım
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
megane 3 105 hp DCi...
ama ithalini almaya özen göster..![]()
auris harika 4 ay önce bi tanıdığım aldı 150 krşr yakmış 10000 km yaptı 4 ayda ortalama ve yol bilgisayarı aynı dedi.
iyi gitsin diyorsan auris'i elemelisin , çipten sonra biraz kendine gelir ama yine de 105lik megane veya focus tdci gibi gitmeyecektir
bence megane bakmalısın , veya fiat
vw grubunda o paraya aldığın donanım zayıf kalacak
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kia ceed ciddi güçlü ama servis ve yedek parça + ikinci el konularında düşündürüyor
2 ay önce senin konuya benzer konuyu ben açmıştım. Şimdi ithal 2010 model megane 3 e biniyorum. Auris hantal geç, polo iyidir ama içi bomboş 38 milyara değmez, Fiat'ı ben sevmediğim için almadım ama sen arabanın tipini beğendiysen alabilirsin, kia-hyundai 1,6 dizellerin çok yaktığını duydum, ikinci elde satılma problemi yaşayabilirsin. bence Megane 3 HB..![]()
focus da iyi gider ama yakıt tüketiminde harikalar yaratan bir motoru yok , yakışı normal
megane bu konuda bana göre 1 numara
pug 308hdi da alternatif , hatta rekor kırdı tüketim konusunda , ama ikinci el-yedek parça-servis-kasko maliyeti gibi konularda eksi puan alıyor benim nazarımda
sıfır megane alırsan yerli olacak , 1 yaşında alırsan ithal fransız olanlarını bulabilirsin , tavsiyem fransız üretimidir![]()
Megane 3 HB 106lık dcimümkünse ilk ithal serilerden 4-4lük bir araç....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)