Trabzon spor 3 istanbul 1..
Olimpiyat stadı tarihinde ilkdefa bukadar kalabalığa tanıklık etti..55000 kişi...bu taraftarı istanbul takımları kendi evlerinde topluyamıyolar..
Trabzon spor 3 istanbul 1..
Olimpiyat stadı tarihinde ilkdefa bukadar kalabalığa tanıklık etti..55000 kişi...bu taraftarı istanbul takımları kendi evlerinde topluyamıyolar..
ama çok soğuktu abi ya, hele güneş gidince.. fena üşüdük yanii..![]()
Valla eray paşam trabzon olarak başarılı bir senedenisin inşallah devamı gelir
Lakin senede bir defa takımımı görme fırsatım olsa emin ol bende soguk kar demez stadı doldururdum onun için çok önemli değil 55 000 kişinin gelmesi orda olanlara sor bakalım bir daha giderlermi o stada ? dün o stadda olanların bir çogu halen ısınamıyor şuan![]()
Biz o stadı çok doldurduk lakin başarı olmayınca doldursan ne olur ,kaldıki stadın güney kısmı kale arkasına taraftar almadılar ve kapalının sol tarafı komple boştu dikkat ettiysen
o stad dolmaz emin ol .Tekrardan başarılar Trabzonspora
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
abi herşey güzelde o yolu o soğukda camda gitmek nasıl bişey![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Valla helal olsun Anadolu takımları tam gaz bu sezon.
İnsallah bu sene Trabzonspor sampiyon olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sabah haberlerinde izledim tam bir karnaval alanına dönmüş ortalık. helal olsun. bkemediğin bileği öpeceksin demişler.
Anadolu takımları şampiyon olsun lafım yok ama sivas gibi bursa gibi avrupa'da patlayıp patlayıp gelmesin.Önemli olan avrupa kupaları bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
heleki trabzonun otobüsü çok güzeldi çok begendım
iyi bilenler anlıyor dediğimi
ilk maç cska sofya yada olimpiyakos macıydı ilk 15 yada 30 dk da 2 gol olmustu arkadaşlarımın çoğu o goolleri görememişti![]()
biz çok erken çıkınca girmiştik içeri ve golleri seyretme şansımız olmustu
![]()
![]()
dereleri geçenlerde vardı dağ tepe diyip dereyi unutmamak altın sehirle arasında kalan
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şampiyonluk konuşmak için erkenarada 9 puan fark var FB kapatır o farkı.
ama inş trabzon şampiyon olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)