akaryakıt fiyatlarının zirveye çıktığı günümüzde, dizel arabalara ilgi artıyor.
peki daha az yakıt tüketmesi açısından sizce dizel motor 8 sübaplı mı 16 sübaplı mı olmalı?
mesela benim megane'nın motoru 8V..
akaryakıt fiyatlarının zirveye çıktığı günümüzde, dizel arabalara ilgi artıyor.
peki daha az yakıt tüketmesi açısından sizce dizel motor 8 sübaplı mı 16 sübaplı mı olmalı?
mesela benim megane'nın motoru 8V..
Motor yapısı karakteristiği hangi araç kasasında old vs birçok değişkene bağlı ama ben dizel araçta hacim 1.2-1.7 arasıysa eğer 8V daha verimli olablirrr
Golf MKVII 1.6 Tdi
Meg3 8v mi yuh. 8v daha az yakabilir ama 16v daha performanslidir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hyundainin CRDi'ları, fiatın 105 lik ve 120 lik dizelleri sanırım 16V..
yeni C3 lerin 1,6 HDi leri de 16V imiş..
pololar da 16V...
ben karısık kullanıyorum s ici dısı, 120 ile gidiyorum otobanda karmada 4.7-4.8 goruyorum daha dikkatli kullanırsam biraz daha tasarruf saglarım. Megane ne durumda?
16 subap olsa ve akıllı subap zamanlama sistemi olsa nasıl olur ? Çok şeymi istedim?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kac kg megane bu arada? dizelin tasarrufu yavas kullanımda gizli, 150-180 arasını kullanmaya baslarsan hic avanatajı kalmıyor.
soner yeni c3 eskisiyle alakası yok, o kinder surpriz yumurta formu gitmis yakısıklı bir araba gelmis. Exclusive paketle alırsan hele donanım da cok iyi, katlanır aynalar elektrokrom ayna cam tavan vs bi dolu ekstrasıyla geliyor. Bana cok mantıklı geldi kesinlikle de tavsiye ederim. 1.6 dizeli tam paket 38.5 buluyor. Fakat arabayı bulmak cok zor yok satıyor 1.6 dizel, 2. eli bile yok aracın kapıs kapıs gidiyor bu anda
psa nin yeni motoru 1.6hdi 112 lik te 8v e donmus,alt devirlerde tork daha fazla oluyor ,turbo boslugu minimuma iniyormus,motorun aciklamasinda okumustum+ yakit ekonomisi,bir avantaji olmasa donmezlerdi herhalde,motordaki parcalarin nerdeyse %50si yenilenmis.dizellerdeki valf sayisi,benzinlideki gibi valf arttikca avantaj saglamiyor herhalde,bende merak ettim teknik aciklamasini?
alt devirde ufak hacimli dizellerin ölü gibi performansına bir nebze olsun iyi geliyor olabilir 8v ama daha basit ve eski+verimsiz bir teknoloji
şu an olmasa bile(bilemiyorum tabi şuanki net durumu) ileride 16v ler daha avantajlı olacaktır
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)