Gecen senenin hadisesi ama hala tartisiliyor... Yorumlarinizi duymak istedim...
http://www.youtube.com/watch?v=brNtbaMadX4
Gecen senenin hadisesi ama hala tartisiliyor... Yorumlarinizi duymak istedim...
http://www.youtube.com/watch?v=brNtbaMadX4
arabaların farları konusunda yasal bişeyler yok mu acaba? vette nin farları çok göz alıyo gibi geldi... finalede dicek bişey yok![]()
verildi be abi,ama seyretmeyenler vardır,herifler fena kapışıyor![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Çok keyifli bir yarışmış hepsini izledim çok çekişmeli geçmiş özellikle o iki pilot 10'ar kilo vermişlerdir heralde tulumların içindePorsche takımı ceza almışmıdır sanırım finish çizgisi geçilmeden oluyor kaza
C M G
iyiymişsonuç ne oldu peki ? pit çıkışına geçişinin yada son anda tokuşmalarının herhangi bi yaptırımı oldu mu ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
ben anlamadım vette onde idi pit yoludan geldi gecti sonra bir baktım porsche onde vette bariz daha hızlı ama gecemiyor son andada porsche anlamsız sıkıstırdı adamı vette daha hızlı ver yolu gitsin
bu araclar nasıl aynı sartlarda yarısıyor yahu biri 6 lt biri 3,6 lt![]()
Farlar yasal ama bence yasaklanmasi lazim, ciddi gicik bir durum
kimse ceza almadi, yarisi porsche kazandi...12.virajda (duzlukten once) korvet arkadan vuruyor porcsheye, o sayede zaten yanina kadar giriyor, ama cezasi kesiliyor![]()
korvet beyaz cizgiyi gectigi icin ceza aliyor, o yuzden porscheye yol veriyor.. telsizden anons yapiyor hakemler yol ver diye
korvet deli olmus belli, cok hata yapmis, saldirmak lazimda sabirli saldirmak lazim.. eger zamani iyi ayarlamazsan dahada geriye dusuyorsun bu durumlarda..sinirlerine hakim olan kazanmis...
vettenin kanı fazla kaynıyor zaten,pit çıkışının yoluna giriyor deli![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ilk defa izledim süper bi video, sonunda tav oldum ama corvette i tutuyodum benen sonda arkadan dokunmadan yanına sokulabilseydi o zaman kaza yine böyle olsa da belki porsche a ceza gelebilirdi. Göz göre göre şeritinden kayarak sıkıştırıyor bence porsche ama corvette de az değil tabi
ama fena zevkli, eğer corvette kayarken önde bitirseydi yarışı şaka gibi olurdu
corvette in takımı delirdi resmen çıkışta kavga çıkmıştır
![]()
Valla buna kalp dayanmazbende korvet cizgiyi gectimi diye bakmistim tekrar ilk seyrettigimde
baya bomba olurdu heralde
Katiliyorum, eger korvet 12.viraja aciktan girip porcheye camurluk dayasaydi olay bitmisti.. ama cok sans geldi adama, son turun basinda ne yapti oyle disardan saldirdiporsche sinirlerine hakim mukemmel bir yaris cikardi, helal olsun
buda yine ayni pistte motoGP rossi vs stoner, klasiktir buda
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
v=sfPM77TsGaA
Efsane video vette çok iyi ama =)
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
tek kelimeyle MÜTHİŞŞŞ![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)