Arkadaşlar yurt dışından tüm parçalarım geldi GC8 için. Nasipse toplucam. Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir şanzıman yağı varmıdır? Mesela yurt dışında MOTUL çok tutuluyor. Aynı şekilde önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yurt dışından tüm parçalarım geldi GC8 için. Nasipse toplucam. Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir şanzıman yağı varmıdır? Mesela yurt dışında MOTUL çok tutuluyor. Aynı şekilde önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
motul ün bi yağı vardı abi dur öğrenicem numarasını süper...
edit:75 90 mış abi motul
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
abi gözü kapalı alabilirsin bence cok cok ii bir yağ...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Evet ben dişliciyim ya zaten. Bizim piyasadada çok yeri vardır bu markanın. O yüzden piyasanında bir fikrini alayım dedim. İbreler şu durumda tek markaya çevrilio.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
motul 300 veya 75/140
yada redline shockproof ları oneriyorlar..
hatta 50/50 motul redline karısım yapanda cok
http://www.redlineoil.com/Products.aspx?pcid=8
Asla 2 yağ karıştırılmaz. Bu 2 yağında en iyi özelliklerini sönümler
Kardeşlerim izmirde nerde satıldığını bulabilecek varmı? nette yazıyorum bi bayiliği falan çıkmıyor.
nasiocta akıllı adamda çok, ne *** yediğini bilmeyen adamda dolu. Bi kere mekanik açıdan anlayan adam çok az. Olanlarda tam prof.
ama şunu söyliyeyim, içindeki katkısı farklı 2 yağ asla karıştırılmaz. Tatlı suyla tuzlu su karışmıyor yeri geliyor, yağ için nasıl olacağını düşün![]()
semih motor yağı olarak royal purple ın hakkında çok bilgi var. Ama şanzıman yağı olarak nasıldır hiç duyum almadım. Birde bana 2 gün içinde lazım, ***** cumartesi arabayı toplucam.
googleda arıom yok arkadaş sadece motorsiklet üstüne yorum var. birde adres yok
2005 wrx dişlileri aldım. 1 milyon kişi farklı desede aslında şanzımanlar sittim senedir aynıwrx lerinki bizizmkilere göre daha dayanıklı oluyormuş ama. ***** onlar stokta 245hp oldukları için. Bende komple set olarak getirttim. Birde komple şanzıman keçe seti getirttim. Nasipse toplucam, hedefim 300hp üstü olmadığı için bayaca sıkıntı çekmem.
benim araba 170.000km de. İlk defa kırdı 3. vites dişlisini. Demekki biraz daha dayanıklısını en az bi 50.000kk kırmam heralde.
sen ne yapmayı düşünüyorsun şanzımanınla alakalı.
ben sana fiyatları verem;
ppg 1-4 4000dolar
mrt 1-4 3800dolar
sti bide sadece şanzıman değişmio toplam 10-12bin ama zaten bulamassın kimse satmaz, yurt dışındanda getiremessin risk.
8000tl gibi bana verilen fiyat ppg icin helical cut, 10bin tl 6ileri sti dccd, akis diferansiyel falanda icinde
bide soyle seyler var icim gidiyor baktıkcagecen torkta konusu gecmisti 28bin dolardı heralde
http://eng.kaps-transmissions.com/pr...l-gearbox.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)