Abiler arkadaşlar 2 hafta önce akşam aracım ile seyir halindeyken akü lambası yandı aracımın allahtan evin orda oldu zor bela getirdim garaj stop ettim tekrar çalışmadı 4-5 dk sonra bastım zor bela aldı sonrasında ise akü tamamen boşaldı. Aküyü değiştirdim 72 amperlik inci akü aldım. arabaya taktık herşey normal 2 defa avcılar çıktım aracımla 2. bugündü tesisatı çok az açtım farları yaktım doğal olarak garaja gelmeden gene akü lamnbası yaktı :S bi kaç defa stop ettim çalıştırdım çok normal olmasada çokda zorlanmadı çalıştı en son içim rahat etmedi garajda 10 dk bütün herşey kapalı çalıştırdım akü lambası söndü sonra 2-3 dk akü lambası yanmadan çalıştırmaya devam ettim stop ettim tekrar çalıştırdım normal çalıştı.
şimdi sıfır akü gene anı problemi mi yapar yoksa akünün kendini toplama gibi birşeyi var mıdır ? sabah işe rahat gidebilmek için akünün kutup başını sçktüm hemde yarın gündüz hiçbirşey yakmadan 40 dk yol yapıcam kendini toparlar mı ? kafayı sıyırtıcam artık nazar mıdır nedir durduk yere böyle sorunlar çok ca sıkıyor. şimdiden teşekkürler fikirlerini sunanlara...