User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nissan Skyline - Nissan Silvia

bolka
    Misafir

Nissan Skyline - Nissan Silvia

Merhaba herkeze öncelikle Almanyanın düsseldorf şehrinde universite okuyorum 2 tane hayalimin arabasını alma fırsatım geçti ***** burda arabalar çok ucuz

1. Nissan Skyline r34 Gt-r

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=4

2.6 l RB25DETT Twin Turbo almak istedigim çok bişi yok arabada 500 hp olduguna bakmayin zaten standartı 460 hp gt-rlarin 280de limitlidir fakat sadece bilgisayar baglıyarak 460 hp yapabiliyosunuz sürekli 4 çeker fakat bi yandanda

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1

Nissan Silvia S15 V-spec R 2.0l Single Turbo araçta aklimin ermediği çok şey war öncelikle 180 km/Hde sınırlıdır daha hızlı gitmez ibreside 180km/Hda biter vites aralıklari çok kısa drift için yapılmış bi araba basıpta gitmek için degil .

***** arkadaşlar bu arabalarin sorunlari alırken dikkat etmem gereken neler olucaktır ? ve 2 araba arasında kalsaniz hangisni şeçerdiniz teşşekurler şimdiden

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farkettin mi bilmiyorum ama arabaların ikiside sagdan direksiyon.
    Tango-1 never dies.

bolka
    Misafir
    Biliyorum ayrıca sağtan direksiyon bu 2 arabanında soldan üretimi yok istesinizde bulamassınız kendiniz yaptırmanız gerek.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomobil kısmında r34 yazıyor zaten.. 1 tane daha mı alacaksnz ? ben olsam r34 ü alırdm..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

bolka
    Misafir
    Suan için arabam yok oraya onu yazmamım sebebi 2 kere üyelik alamadim gelen mailde kabul edilmemiştir dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarının %50 si yanlış

Skyline GT-R larda (R32-R33-R34) RB25 değil RB26DETT vardır

aracın standardı 460 bg değil , (komple standart R34 dyno sonucu ) 330 bg civarıdır. 280HP japonyada ki kısıtlamalardan dolayı broşüre yazılan rakamdır.

S15 de V-Spec diye bir adlandırma yoktur , Spec-R ve Spec-S vardır

aracın hızı "elektronik" olarak 180 de sınırlandırılmıştır , yani SLD (speed limit defencer) alarak aracın 180 kmh lik sınırını kaldırabilirsin , bu da 280 hp kısıtlaması gibi bi kısıtlamadır . daha hızlı gitmez diye birşey yok yani .

yazım hataların da cabası..

ayrıca TR de olmayan bu iki araç için de , " bu arabaların sorunları nelerdir nelere bakmam lazım " sorusunu sorman bana şu konunun reklamdan başka bişey olmadığını hissettirdi .

bi tanesi 4 çeker 6 silindir çift turbo araba
    diğeri 2 litre turbo arkadan itiş araba , senin keyfin hangisine yatkınsa onu alırsın ikisinin de birbirine göre üstünlükleri var kullanıcının nasıl kullanacağına göre..

bolka
    Misafir
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarının %50 si yanlış

Skyline GT-R larda (R32-R33-R34) RB25 değil RB26DETT vardır

aracın standardı 460 bg değil , (komple standart R34 dyno sonucu ) 330 bg civarıdır. 280HP japonyada ki kısıtlamalardan dolayı broşüre yazılan rakamdır.

S15 de V-Spec diye bir adlandırma yoktur , Spec-R ve Spec-S vardır

aracın hızı "elektronik" olarak 180 de sınırlandırılmıştır , yani SLD (speed limit defencer) alarak aracın 180 kmh lik sınırını kaldırabilirsin , bu da 280 hp kısıtlaması gibi bi kısıtlamadır . daha hızlı gitmez diye birşey yok yani .

yazım hataların da cabası..

ayrıca TR de olmayan bu iki araç için de , " bu arabaların sorunları nelerdir nelere bakmam lazım " sorusunu sorman bana şu konunun reklamdan başka bişey olmadığını hissettirdi .

bi tanesi 4 çeker 6 silindir çift turbo araba
    diğeri 2 litre turbo arkadan itiş araba , senin keyfin hangisine yatkınsa onu alırsın ikisinin de birbirine göre üstünlükleri var kullanıcının nasıl kullanacağına göre..

Bu konuyu buraya açmamın sebebi burdakilerinde pek anlamaması

yazdıklarim yukardaki arabalar özellikleridir bende biliyorum 180de elektronik limitli oldugunu o halille geçmez 180i

Türkçem biraz bozuk bu konuda yapabilcegim bişi yok çok ona taktiysan okuma

Gtrlar 280 hp olarak yazılır her yerde 280 dememın sebebi o dur araca stock haliyle sadece bilgisayar baglıyarak 460hplere gelir

turkiye gelmeyen araba hakkında nası böle kesin konusabiliyosun?

Silvianin yaklasik 4 farkli motorlari vardir Spec r & s Sınırlı sayıda üretilmiş v -specleri bulunur direk olarak japanessden import edebilirsin bunlari.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdakiler pek anlamıyorsa neden konu açıyorsun madem ..

okuyorum - araştırıyorum - vakit harcıyorum öğreniyorum o yüzden böyle kesin konuşyuorum

S15 V-spec diye hala idda ediyorsun , V-Spec R32 sonrası skyline larda , sentralarda vs.vs. olan bi adlandırmadır 200sx için böyle bir model yok . varsa buyur göster.

S15 in 2 farklı motor seçeneği var

SR20DET - 2 litre turbo - Spec-R
    SR20DE - 2 litre atmosferik - Spec S

ayrıca modelin Aero ları vardır bunlar sadece dış görünüş değişikliğidir motor aynı .

bolka
    Misafir
    Burdakiler derken Almanyadakiler için dedim

2 silvia 200sx olarak degil 240 sx olarak geçer araştiriyosan önce dogru ismini bilmelisin

200sxlerde yok v ler fakat 240 larda wardir

umutckr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdakiler pek anlamıyorsa neden konu açıyorsun madem .
    almanyadakılerın de pek anlamadını anlatmaya calışmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını arkadaş amma inatçı çıktın sen deutschland deutschland über alles..

"240SX" nissan'ın amerikaya turbo motorlu araç gönderemediğinden dolayı 2 litre turbo lar yerine 2.4 atmosferik motorlu S kasalara verdiği addır.

240sx lerin tamamı 2.4 litre atmosferik ve USDM dir. Vspec , zırt spec , pırt spec 240sx lerde yok .

daha var mı bize sürprizlerin?

bolka
    Misafir
    Ariyorum internette sağlam bir kaynak bulsam koyacagim inat değil yaptıgım çünkü çok farkli modelleri benimde çok şaşırdıgım modeller var buralarda r34 skylinenin station wagon modeli bile war ayni motor ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R34 değil onlar bolka , stagea...

internette sağlam değil cılız kaynak da bulamaycaksın

bilmediğin konularda çok bastırıyorsun ...

bolka
    Misafir
    evet ismi stagea diye geçiyor ama pek bi farklilir göremedim ben aralarinda fakat fotodaki gt-r degil gt-t modelinin estate car versiyonu

bolka
    Misafir
    internette sağlam değil cılız kaynak da bulamaycaksın

.

http://www.turbomagazine.com/feature...det/index.html

bi oku derim ...V-Spec 240SX Uses A SR20DET Power Infusion To Dominate The Street

http://www.wbperformance.com/store-p...096955448.html

Bilmediğin çok şey varSenin türkiyede görebilceğin arabalar sınırlı burda öyle bişi yok her arabanın her modelini görebilirsin ondan biraz daha iyi araştırman gerek diye düşünüyorum

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bolka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ismi stagea diye geçiyor ama pek bi farklilir göremedim ben aralarinda fakat fotodaki gt-r degil gt-t modelinin estate car versiyonu
    hayır oda stagea sadece conversion yapılmış. Böyle üretilmiş official bir skyline yok. R35 Görünümlü olanlarıda nette bulabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha ısrar edersen bende sertleşmeye başlayacağım bolka

ilk koyduğun link motoru SR20DET ile swap yapılmış bir 240sx.

ikinci koyduğun link ise bir adet intercooler..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bolka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.turbomagazine.com/feature...det/index.html

bi oku derim ...V-Spec 240SX Uses A SR20DET Power Infusion To Dominate The Street

http://www.wbperformance.com/store-p...096955448.html

Bilmediğin çok şey varSenin türkiyede görebilceğin arabalar sınırlı burda öyle bişi yok her arabanın her modelini görebilirsin ondan biraz daha iyi araştırman gerek diye düşünüyorum

İlk link

Sanırım greddy'nin koyduğu bir isim

The V-spec and R-spec core are lightweight air-to-air, tube and fin design with a highly efficient tube design, which allows smooth ambient flow for optimum heat dissipation and flow to engine cooling systems. Although only offered in very limited sizes, The M-spec cores is an economical compromise that has performance, which lies between the free flowing V-spec. and the extreme cooling potential of the R-spec. cores. Greddy intercoolers kits offer a great balance of heat exchanging

2. Link

ingilizcen varsa zaten anlarsın

Since the 240SX is no longer in production in the States, but it is in Japan, Law decided to have his 240 converted into a late-model Japanese-spec S-15. The factory headlights and fenders were dismissed in place of factory JDM-spec S-15 headlights imported from Japan. V-Spec out of Baldwin Park, Calif. was one of the first companies to prototype the factory S-15 body panels onto a U.S.-spec 240; it decided to use Law's car as a company flagship. Knowing this, V-Spec set out to have the Japanese kit fitted for Law's car.

bolka
    Misafir
    Sertleş 2 ci koymamın sebebi v specler için yapılmış olmasi yani var olan bişi için yapılmış bişi

İlk Koydugum link ise burasi için koydum.
    V-Spec set out to have the Japanese kit fitted for Law's car. The body parts include a Garage Mak S-15 bumper, Edge Side skirts OEM S-15 hood, Strawberry Face Company fenders and Nismo rear bumper. With the panels applied, the car was then sent to P.J. Bonifacio to have a layer of PPG bright platinum sprayed on it.

V-Spec bir kit aynı skylinelarla oldugu gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)