selam arkadaşlar şu anda 2 aylık askerim lüleburgaz orduevindeyim buraya yolu düşen arkadaşlar olursa beklerim![]()
selam arkadaşlar şu anda 2 aylık askerim lüleburgaz orduevindeyim buraya yolu düşen arkadaşlar olursa beklerim![]()
dun kura cektim ve kıta luleburgaza cıktı. astegmen olarak. nasıl oraları hiç bir bilgim yok orası hakkında. 14temmuzda kıtada olcam
birliğini söylersen nasıl olduğunu anlatim bildiğim kadarıyla komutanım![]()
burda 65 tugayda dora,pamir ve babaeski olarak 3 kışla var.dora ve pamir karşı karşıya lüleburgaz içinde babaeski lüleburgaza yarım saat.pamirde 1. piyade tb. var.benim acemiliği yaptığım yer çok rahat ki sen asteksin,dorada 3. piyade tb. tugay karargahın olduğu kışla dolayısıyla rütbeli çok fazla,sadece babaeski kışlası kötü diye duydum giden arkadaşlardan orasıda 2. tabur.lüleburgaz şehir olarak çok güzel hatta trakyanın parisi diyolar.1 yada 3 tb.a düşersen ordaki asteklerin hepsi orduevinde kalıyor,ben astsb. resepsiyondayım.
Hayırlı teskereler..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
hayırlı teskereler...bende ankarada astsubay orduevinde resepsiyonist olarak yapmıştım askerliğimi 2002 senesinde
sağolun arkadaşlar ş:95![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)