User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: eskişehir.... beyaz delsol.....

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eskişehir.... beyaz delsol.....

arkadaşlar bu aralar eskişehirde kulağıma hoşuma gitmeyen şeyler geldi, bende buradan bi ortamı yoklayayım dedim....
    eskişehirde beyaz delsol'u olan bir arkadaş var, bayramda eskişehirdeyken bu eleman benim taa ilkoluldan samimi arkadaşlarımla shell'in orada takılıyorlardı, bende arkadaşları görünce yanlarına gidip yokmu benle kalkacak delikanlı diye espirisine konuştum, oradakiler benim kaç yıllık samimi arkadaşlarım istediğim gibi konuşur şakalaşırım, bu delsollu elemanda üstüne alınıp ortaya çıktı gel kalkalım falan dedi... o ana kadar delsolun sahibinin orada olduğunu bile bilmiyordum.... baktım bide alkollu zibille bira vodka valan içmiş, bende olmaz kafanın normal olduğu zaman deneriz dedim ve 3 5 dakka sonra oradan ayrıldım....

tabi bu arkadaş rahat durmamış ve benim arkamdan yok artis yok söle yok böle diye konuşmuş... akabinde kulağıma geldi.... şimdi ben orada arkadaşlarımla şakalaşıyorum bu eleman bir anda alkollu bi şekilde ortaya çıkıyor lafları üstüne alınıyor ve sonra normal kafayla arkamdan konuşuyor....

eğer diğer arkadaşlarda bu tarzda dedikodular duydularsa hakkımda(baya bi konuşulmuş duymuş olabilirsiniz) beni bilen bilir tanıyan tanır hç bir zaman hiç bir şekilde yok ona saplarım buna geçiririm yada buna şöle sapladım şuna geçirdim diye konuşmadım konuşmam.....
    hatta murat abi (etg) kalkmam için bana turbolu bi şahin getirdiğinde bile tegirginliğimi dile getirmiş, hiçbir şekilde kaputunun altında ne olduğunu bilmediğim bi araç hakkındada leri geri konuşmamıştım....

evren kardeşimlede birçok kez denemeler yaptık ve hiç bir ters hareketimde olmamıştır...
    hatta bu forumda aracımdan dolayı bazı alaylamalara maruz kalmıştım hatırlarsanız.... ki o konuşanlarıda çok güzel bi şekilde susturmuştum, onlar kendilerini bilirler ve yanlış anlamasınlar hiçbir kırgınlık yada dargınlığım yoktur kendilerine..... benimde yaptığım yanlışlar olmuştu çünkü....

neyse artık fazla uzatmayayım.... o delsollu arkadaşa ulaşan eden olursa selamımı söyleyin yılbaşına gelip ona boy boy saplıyacam.... yiosa gelsin......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılbasını bekleyelım hayırlısı

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Burda olmayan biri için bu kadar uzun yazı gereksiz olmuş.

Madem yılbaşında saplıcaksın , aynı şehirdesiniz kendin niye söylemiyorsun?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı Allah'tan kardeş
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendisini tanımıyorum....
    ayrıca sağda solda konuştuğu için eskişehirdeki arkadaşlar üzerinde kötü bi izlenimim olmutur die düşündüm ve bunu düzeltmek istedim.....

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur böyle şeyler. ben kaç yıllık kapı komşumla yanlış anlaşılma yüzünden ters düştük. gerek yok böyle meydan okumaya. sonra pişman oluyor insan

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılbaşını sabırsızlıkla bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kötü izlenimi gider yaparak gidermeye çalışmakta enteresan.

Video çekinde izliyelim bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazımı eskişehirli arkadaşlar okusun yorumlarını yapsınlar benim için yeter....
    isterseniz daha sonra kaldırın....

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: o değil de,

Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu aralar eskişehirde kulağıma hoşuma gitmeyen şeyler geldi, bende buradan bi ortamı yoklayayım dedim....
    eskişehirde beyaz delsol'u olan bir arkadaş var, bayramda eskişehirdeyken bu eleman benim taa ilkoluldan samimi arkadaşlarımla shell'in orada takılıyorlardı, bende arkadaşları görünce yanlarına gidip yokmu benle kalkacak delikanlı diye espirisine konuştum, oradakiler benim kaç yıllık samimi arkadaşlarım istediğim gibi konuşur şakalaşırım, bu delsollu elemanda üstüne alınıp ortaya çıktı gel kalkalım falan dedi... o ana kadar delsolun sahibinin orada olduğunu bile bilmiyordum.... baktım bide alkollu zibille bira vodka valan içmiş, bende olmaz kafanın normal olduğu zaman deneriz dedim ve 3 5 dakka sonra oradan ayrıldım....

tabi bu arkadaş rahat durmamış ve benim arkamdan yok artis yok söle yok böle diye konuşmuş... akabinde kulağıma geldi.... şimdi ben orada arkadaşlarımla şakalaşıyorum bu eleman bir anda alkollu bi şekilde ortaya çıkıyor lafları üstüne alınıyor ve sonra normal kafayla arkamdan konuşuyor....

eğer diğer arkadaşlarda bu tarzda dedikodular duydularsa hakkımda(baya bi konuşulmuş duymuş olabilirsiniz) beni bilen bilir tanıyan tanır hç bir zaman hiç bir şekilde yok ona saplarım buna geçiririm yada buna şöle sapladım şuna geçirdim diye konuşmadım konuşmam.....
    hatta murat abi (etg) kalkmam için bana turbolu bi şahin getirdiğinde bile tegirginliğimi dile getirmiş, hiçbir şekilde kaputunun altında ne olduğunu bilmediğim bi araç hakkındada leri geri konuşmamıştım....

evren kardeşimlede birçok kez denemeler yaptık ve hiç bir ters hareketimde olmamıştır...
    hatta bu forumda aracımdan dolayı bazı alaylamalara maruz kalmıştım hatırlarsanız.... ki o konuşanlarıda çok güzel bi şekilde susturmuştum, onlar kendilerini bilirler ve yanlış anlamasınlar hiçbir kırgınlık yada dargınlığım yoktur kendilerine..... benimde yaptığım yanlışlar olmuştu çünkü....

neyse artık fazla uzatmayayım.... o delsollu arkadaşa ulaşan eden olursa selamımı söyleyin yılbaşına gelip ona boy boy saplıyacam.... yiosa gelsin......
    Bu bir çelişki midir ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saçmalatmaca konusunda buaralar forumda acilan konular bobiler.org ile yarisir bir hal aldi.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen adama içkiliydi diye yazmışsın,buraya yazdıklarında normal bir kişinin yazacagı şeyler degil saplarım boy boy koyarım gibisinden bence sen de şu an alkollüsün

Hayırlısı boy boy koyarsın inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüzyüze çözülmesi en iyisi.anlatırsın beni böyle anlamışsın ama benim ilkokul arkadaşım vs. diye en temizi öyle olur diye düşünüyorum.adam arkandan neler demiş saplarım filanmı demiş

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötü izlenimi gider yaparak gidermeye çalışmakta enteresan.

Video çekinde izliyelim bari
    +1511515151515

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne işi var foresterın delsolle ya bıraksana takmasana kafana o gıtsın vtı gecsın once nelerı takıyorsunuz ya

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık konuşucam gereksiz olmuş.

bende bizim mahallenin berberine sesleniorum eskiden 106 sı vardı bütün mahalleye gider yapıodu şimdide şahini var yanlıorum dio.drift ne deek biliomusun diorum anlamam dio bayada yanladğını iddaa etti bnde ona sesleniorum .saçmalıosun..snn yaptıklarını ben araba kullanamyı ogrenırken yapıodum dıorum oda sen yokkeen ben araba kullanıodum dıo komik...
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    arkadaşlar buraya böyle konular açılması uygunsuzdur.
    Burası teknik bilgi paylaşımıdır fazlası değil
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazımı eskişehirli arkadaşlar okusun yorumlarını yapsınlar benim için yeter....
    isterseniz daha sonra kaldırın....
    Kardeş eskişehirtuning.com sitesine aç ozaman konunu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)