Bugün arkadaşımın biri sordu bu soruyu başka bir arkadaşıyla tartışmışlar bu konu üzerinde,kendisinde 3.0TDİ Quattro var,tabi ben doğal olarak vtec dedim ama yediremedi galiba birazBende sizlere sorayım,3.0 Dizel quattromu yoksa 1.6 Vti Vtec'mi ?
Bugün arkadaşımın biri sordu bu soruyu başka bir arkadaşıyla tartışmışlar bu konu üzerinde,kendisinde 3.0TDİ Quattro var,tabi ben doğal olarak vtec dedim ama yediremedi galiba birazBende sizlere sorayım,3.0 Dizel quattromu yoksa 1.6 Vti Vtec'mi ?
A6 çok ağır araç gitmez gibi bi intiba oluştu bir an gözünüzde herhalde
yoksa a6 3.0 tdi 240 hp 500 nm tork gücünde
0-100: 6.8 sn son sürat 250km/h limitlendirilmiş bir araç
sürat arttıkça muazzam bir fark olur a6 tarafından bulaşmaya değmez benden söylemesi
kaldıki kalkıştada quattro ve otm vites avantajı var pilotaj derdide yok gaza bastığı an pırr asla yakalayamaz vti..
VTI ziyan spec dolu olmadıkça çok rahat alır audi sanki
Yalnız çok sağlam bir vtec (f/h/e'den çok daha fazlası) 2.vites vtec açık roll yaparsa bir noktaya kadar quattro'nun roll dezawantajından dolayı öne çıkabilir ama sonunda illa ki quattro bir noktadan sonra önde olacaktır![]()
Bir de her arabaya vti'yı ortaya atmayın, vtec sahibi olmayıp da vtec'e kıl olan kim warsa balıklama atlıyor konuya![]()
çok ilginç bi karşılaştırma olmuş; sen muhtemelen 3.0 tdi ın gidişini bilmediğin için vti alır dedin; ama a6 önde olacaktır...
benim aracım stoc iken(170hp) arkadaşın a6 3.0 quarttro ile kapışmıştım, tabi onlar araçta 4 kişiydi ben tek....
1. ve 2. vites kafa kafaya gittik 3. viteste ben ayırdım..... ne yalan söyliyim a6 kesin alır gözüyle bakıyorduk ben dahil hepimiz şaşırdık....
benim araç 2. vites'in sonunda 100'ü görüyor... a6 100 den sonra iyi gitmio herhalde.....
ama sakın olaki 0 dan kalkma canına okur.....
a6 yla vti ı rahat bi sekilde gecemedik.
çünkü vti yol vermedi.geç basmamıza+kısada basmamıza rağmen a6 şahlandı o kadar selektör selektör adam kompleks yaptı yine kaçmadı yazık.kendini tatmin etmiştir.07 plaka kırmızı sedan vti.olay eskisehirde 3-4 sene önce geçiyor.
4 kişi cok farkeder yiğit arabanın bosu 1900 kilo zaten![]()
vti ın şansı yok kısacası.
ılla vtec'e kıl olmaya gerek yok ,ben vtec severım ozellıkle asırı besleme oldugu zaman ama oyle karsılastırmalar oluyorkı gercekten sacma.+ olarak bazı konularda da vtec sahıbı olup yada olmayıp gereksız savunma ıcın konuya balıklama atlayan arkadaslar oluyor onlarıda unutmamak lazım![]()
e yok artıkister geçsin ister geçilsin sn 2 el dreksiyona yapışmış osuttura osuttura wites atarken a 6 tek elle yapar o rolingi adama 1 kere bu koyar
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)