Arkadaşlar, E92 335i ile E36 M3 arasında sizce hangisi üstünlük sağlar? Performans, yol tutuş konularında sizin fikirlerinizi alabilir miyim? İki aracı da standart halleriyle düşünüp yorumlayabilir misiniz?
Arkadaşlar, E92 335i ile E36 M3 arasında sizce hangisi üstünlük sağlar? Performans, yol tutuş konularında sizin fikirlerinizi alabilir miyim? İki aracı da standart halleriyle düşünüp yorumlayabilir misiniz?
Düz yol performansı olarak 3.35
Kalite, donanım vs olarak tabiiki yeni olduğu için 3.35
Fakat bana göre yinede bir M olmadığı için ve özellikle yeni E92 kasanın E36 gibi atik bir araca göre hantal kaldığını düşünürsek birde kilitli diferansiyel olmadığı için yol tutuş ve sürüş olarak E36 M3 derim..
Frenlerini kestiremiyorum ama 3.35 in iyi durduğunu biliyoruz E36 için şuan aklıma gelmiyor sanırım 3.35 daha başarılıdır.
Ama ikisinide 0 alıcak olsam E36 alırdım hatta 3.35 0 km E36 2. el olsa yine E36 alabilirdim hastasıyım![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
E92 derim tek kalemde,, bildiğim kadarıyla kafa kafaya yürüyolar,, hatta biri sitede test etmişti, yarım boy olmadı bi turlu diye bi soz soylenmişti hep kafa kafaya performans olarak.
yol tutuş olarak sanırım 335,, neden dersek,, teknoloji aldı başını gidiyor, muhakkak ilerleme olmuştur diyorum.
Saygılar
Rıdvan.![]()
Tamamen stok ama çok iyi bakımlı bir 3.2 321 hp m3, 335i yi bir nebze geçebiliyor. Ancak 335i ye nazar boncuğu taksanız bile m3 ü direk geçebilecek kıvama getirebiliyorsunuz.
Sportif sürüş olarak mutlaka m3 daha agresiftir, çünkü çok fazladan devir çevirebiliyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konusu geçen iki araclada rolling yapmış biri olarak yorum yapayım..
3.35i stock 2 kişi typer 1 kişi 60-200 km kafa kafaya sonra 335 geçmeye başlıyor.
e36 m3 carbon airbox egzoz 1 kişi typer 2 kişi 60-200 km kafa kafaya yine m3 geçmeye başlıyor 200 den sonra ama tabiri caizse 335 ışınlanıyor e36 m3 e göre..
yol tutuşu zaten e92 nin çok çok iyi..
Dr.Ecu
teknoloji olarak performans olarak güvenlik olarak 335.. eyvallah bunların hepsine saygı duyar aynı şeyi düşünürüm bende hatta..
ama benim gibi bmw fanatigi bi mantıkla olaya yaklaşırsanız eger e36 m3 tek kelimeyle sanat eseri derim.. sesi olsun yol tutuşu olsun görüntüsü olsun.. herşeyiyle cok cok güzel bi araç e36.. bide benim nacizane yorumum.. elektronik kontrol sistemli bmw olmaz arkadaştamam patinaj falan filan cekmesin koyun onları da saf sürüş zevkiyle adından söz ettiren bi markaya gönül veriyorsanız o markanın en keyif verici aracını alacaksınız
![]()
335 sadece yazılım eksozla bıle şaka yapar ayrıca önü daha açık![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
imkan varsa kesinlikle e92 derim m3 ayrı bi dünya bmw den cok anlamam ama yeni herzaman yenidir bmw de hergecen gün teknolojisine yeni bişeyler ekliyor bu bağlamda yol tutuşu fren sistemi iç ve dış tasarımıyla kesinlikle e92 3.35
e36 daki ruh e92 de varmı düşündürür...düzgün bakılmış bi e36 yı hiçbişeye değişmem varsın e92 geçsin
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)