karşılıklı olarak bu işlemi en ucuz nası halledebiliriz? westernunion gibi aşırı kazık metodlar dışı nası hallolur? şimdiden teşekkürler. yapılacak işlemler yunanistan ile türkiye arasında olacak...
karşılıklı olarak bu işlemi en ucuz nası halledebiliriz? westernunion gibi aşırı kazık metodlar dışı nası hallolur? şimdiden teşekkürler. yapılacak işlemler yunanistan ile türkiye arasında olacak...
ptt diyecem ama onlar zaten western unionla anlaşmalı.
daha ucuza malolan başka bi yer yok diye biiyorum.
diğerleri dahada beter...
paypal olabilir'mi
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
etrafındaki en yakın türk bankası ne ise ona türkiyeden hesap açtır bankamatiği yunanistandaki arkadaş alır sen burdan normal hesaba yatırısın o da ceker bu kadar basit
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
şöyle birşey var, yunanistandaki ziraat bankası hesabına direkt olarak para yatırdığımda ufak bir komisyon karşılığında transferi yapabiliyorum galiba, bundan daha az masraflı ve zaman alan bir yöntem varsa onu öğrenmek istiyorum...
miktar nekadar ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
peki takip vergisi yada ek bir ücrete tabi olmuyor mu?
sadece yüzde 3 mü? ben burdan 100 lira gönderdiğimde benden 3 lira mı komisyon alacaklar?
ben burdan 100 euro gönderdiğimde arkadaşımın elinde olması için 103 lira göndermem yeterlimi?
paypalden bahsediyorum.
Moneygram sistemini kullaniyorum ben.Sitesinden masraflari gorebilirsin.
www.moneygram.com
Bir banka hesabi ac bankamatiginide ona ver kartsiz islemden para yatirabilir yada cekebilirsin yada vezneden hesap senin adina oldugu icin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)