Dün gece dışarıda dolandık geldik arkadaşla evin önüne çektik. Sabah erken saatlerde istanbula gidecektm otobüsle bir baktım araba yerinde yok. Alarmına basıyorum yok. kapıcıya sordum gece burdaydı bilmiyorum diyor. Resmen şok oldum. Polisi aradım sonra döndüler bulmuşlar Allahtan, gittim teslim aldım. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz , bu insanlar hiç düşünmez mi insanlar çalışıyor paraları ile birşeyler almaya çalışıyorlar. Ellerinde ceplerinde var mı para yok mu? Helal mi haram mı? Yazıklar olsun. Aracımda torpido lambasından tutun ses tesisatına kadar anfi bass herşeyi çalmış. Hasar da vermiş. Arka tampon ön tampon çamurluk hasarlı sağ far kırık, ön kaputun ucu ezik. Plakalar yok. Aracın aküsü bitmiş. sağ kapı kolu yok içerden tekme atmış sol kapı cepliği yok. küllük yok.... Sağlık seti bile yok . Bagajı halısıyla stepne lastiğiyle toplamış gitmiş bi lpg tüpü kalmış.
Bagajın kilidine balta ile vurmuş. Arka stop kırık. Yani ben anlamıyorum bu insanlar ne yaptıklarını zannediyorlar. Geçim zor kimseyle derdimiz yok. yani batan çıkan nedir.
![]()
Umarım cezalarını bulurlar.. Allah bizi korusun.