jantlarımı boyatmaya karar verdim, nerede ne kadar zamanda yaptırabilirim ? uygun yaptırabilceğim sizin tanıdığınız insanlar varmı ? yönlendirirseniz sevinirim..
teşekkürler..
jantlarımı boyatmaya karar verdim, nerede ne kadar zamanda yaptırabilirim ? uygun yaptırabilceğim sizin tanıdığınız insanlar varmı ? yönlendirirseniz sevinirim..
teşekkürler..
hazır konusu açılmışken bişey sorucam
jantı boyattıktan sonra janta taş gelince boyayı atıyo dediler
boyacıdan kaynaklanan bi olay mı hepsinde oluyomu ??
Hangi yakadasın ?
Göztepe Oto Sanayi, girişten 100 mt sonra sağda Gençler RotBalans var(fiyat bilmiyorum), Bostancı Oto Sanayide ise Mert Tuning'in yeni yerinin sağ çaprazında(jeep'cinin yanında boyacı var 4 jant boyut fark etmiyor) 200 tl ye boyuyor, boyatan arkadaşlar var gayet iyi 1 günde teslim ediyor..
+ Dudullu Tavukçu yolunda Kumlama+boya yapan yer var, sitede boyatan arkadaşlar var, fiyatları 350 tl gibi rakamdı yanlış hatırlamıyorsam..
Sonradan boyanan jant eskisi kadar dayanıklı olmuyor. taş vb şeylere karşı direnci malesef zayıf oluyor. ama dikkatli bakılırsa bir sorun olmaz kanaatindeyim.
ya bende dusundum gercı pahalıda degıulmıs jantta cok ufak bı yamulma var boyama ısı falan fıstık aksayıp duruyo cokta keyıf kacırıyo. gri aracım ne renk jant gıder sızce? beyaz gıbı dusundum ama yoksa aynı rengındemı boyatsam yıne..
ben bugun jant aldım yenı kotuydu boyası kendım boyucam 400 kum zımpara sonra 400 800 zımpara gectım yarın boya yaptırıp boyatıcem kendınde yapabılırsın
oylede Annem beledıyede encumen encumen toplandıgı ıcın her an gerekıyor arac yedek tenekem v.s olmadıgıı ıcın genıs vaktım yokannem takoza aldıgımı gorurse babama soler babamda bana soyler
ve ben o jantları zımpara atılmıs bı sekılde takarım arabanın ustune sonu kotu bıter..
![]()
jant boyama işini cok arastırdık.bi malzeme var ismini tam bilmiyorum ona sokup cıkartıyosunuz bi cozelti yani.sonra statık toz boya astar atıyosunuz beyaz enteresan bi iş.sonra jant boyasıyla boyadıgınız zaman hatta fırın olursa super olur orjınal oluyo jantlarız fabrika cıkısı gibi atma kapma catlama vs yapmaz biraz malıyetlı olabılır bize baya bi uyguna geliyo tanıdık seklıne.ama replıca vs vb boyamaya degermı onu bilmem ama sonuc mukemmel oluyor..yani asıl jant boyama bole oluyor
@Talih.b16
Biraz daha detay verebilirmisin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben fırın boyattım beyz renk atma vs yok astar oldugu surece atma olmaz zaten 15o tl boyattım 150 -200 cıvarı normaldır fazlasını verme
www.honda-tech.com
1 secenegi tüm boyacılara yaptırabilirsin ikinci secenek için pırıltı oto iyidir
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
konu bence gerkesiz uzamış atar atmaz...hiçbi sıkıntı olmaz herhangi bi boyacıda bile yaptırablirsin genel usulüne uygun yaptıktan sonra.
Tavsiye olrakta yer sormuşsun sanırım...Mr.Garage Floryada beşyol sanayide orda renk deişikliğini veya revizyonunu sorunsuz grçekleştirtebilirsin
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)