bu typrlarda bi 5 inci vites var oLamaz 4 5 boy yese bile 5 atınca yakalıo gelıo gecıo gidiyo ne mubarek şanzımanmiş yaw ...![]()
m5 baya kalabalık 5 kişi gibi galiba bide süren adam hiç sürmeyi bilmiyo erken vites atıyo fln power tuşuna basılmamış ve dsc devrede böle bi sahne oluyo tabi yanlış anlaşılmasın type-r çok iyi gidiyo yani ama yeni kasa m5 i geçicek gibi deil yani reşit te eski bmw cidir böle bişeyin mümkün olmadığını kendiside gelir nsl şartlarda geçtiğini söler ztn![]()
beyler salaklaişmayalım lütfen M5 i geçemssssiniz atmosferik typerla k24 bile geçemes aaşalamayın M5 i yaaa !!!! adamın hareketine dikkat edintyper bastığı zaman
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ben m5 sürdümm6 da sürdüm gerçekten cidddi makinalar 250 beygir yetmes
![]()
www.drecu.com
heh bide o var anılda sürdü bak typer turbo desen amenna ama atmosferik heleki yeni M5 o 300 beygirlik modddadır![]()
www.drecu.com
power tuşu basılı deilken araba ztn 300 hp fln gidiyo bide dsc devrede bide arabada kişi varmış böle bi durum olması normal yani biz reşit arkadaşımızın arabasını küçümsemiyoruz çok gzl gidiyo gerçekten ama yeni m5 le muhattap olamaz yanlış değerlendirmeler yapmıyalım arkadaşlar![]()
anlamadığım su arada 3 4 boy mesafe yerken bi typr 5 inci vitese atınca nasıl gelıp gecıyo bu mesafeyi kapatıyo dier viteslerde bu araba nerde...![]()
286lık stock m3 ile aynı kişimi acaba.
http://www.youtube.com/watch?v=MKeOHnc1W2M
www.drecu.com
hahahahaha bende dıom reşit neden msnde yok kac gundurreşit süper ya bi gece denedık dedıkı 1.1 bas denedık ben baya mesafe actım bana dediği ben 5 ci vites te gelıorum dedım top speed yapaLım arada 3 as 950 damperlı 2 scanıa tır en sonu göremedım ama 2 tane dev ftih vardı tuğLa yukle..
ondan sora dedıkı ben 2 de sen 3 de deneyelım ara kapancakmi öle bastığımızda tabı 3 boy oldu araba turboyu yakaladı anda 4 atarken yanına geldım bi el salladım fedai ustanın kalfasıda şahit yanıma aldım dedım abi ne 5 inci vites miş ya fena aralar kapatıyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)