Petshop'tan evcil hayvan almayı savunanlar buyrun okuyun.
Pet shop seri cinayetleri - Fatih EKRGE - Hrriyet
Petshop'tan evcil hayvan almayı savunanlar buyrun okuyun.
Pet shop seri cinayetleri - Fatih EKRGE - Hrriyet
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
petshopların allah belasını verisn zaten... bir girin herhangi birine hayvanların hepsi aç susuz burnu gözü akıyor... pislik içindeler... bide şerefsizler utanmadan yalan atıp böyle aşılı yok böyle safkan yok şu bu binbir yalan uydururlar...... umarım o tarz petshopları işletenler vebaya yakalanırda böyle acı çeke çeke geberirler...
cok uzucu gercektende
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın !..
Bu ülkede doktor hemşire narkoz vb. gibi durumlarda insanlar
ölüyorlar... Bunları denetleyip, mahkemeye veremezken, ceza
almaları seneleri bulup zamanaşımına uğrar iken...
Konuda bahsi geçen para için anasını satacak kişiliğe bürünmüş
petshopların (Hepsinin böyle olduğuna inanmak istemiyorum)
denetlenmesini beklemek çok büyük bir hayaldir...
Hiç Eminönündeki Çiçek Pazarına gittiniz mi ? Mısır Çarşısının
arkasındaki... Gidin oradaki kedi köpek kuş ve balıkların
barındırıldıkları ortamlara bir göz atın...
İnsanda para sevdasından öte birazcık vicdan olmalı !!!...
Bizim memleketimizde çekirdek dedi diye 23 yaşındaki şerefsiz
14 yaşındaki bir çocuğu kafasından bıçaklayarak anasından babasından
kardeşinden bu dünyadan ayırıyor. Böyle bir toplum olduk çıktık.
Haberdekı hayvanın sahıbıne Allah sanır versın dıyorum çok acıklı yazmıs.kusura bakmayın bırazda gulmemek elde degılama çok ciddi bir konu gercekten faydalı paylaşım..
Genel bir yorumda bulunmak yanlış olur
her petshop aynı degil
cok güvenilirlerde var
Kediyi alırken güelce incelememişler alanlarda da hata var
hasta olan kedi zaten bitkindir
onu da gectim madem veterinere götürmüşler o veteriner neden adam gibi işini yapmamış
bazı yavrular meme bile emmiyor elimiz ile beslemek zorunda kalıyoruz
ama ölen de oluyor hayatta kalanda
bnce o kediyi veteriner müşaade altnda tutup beslemeliydi sonda yaparak
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende pug cınsı kopegımı petshopda almıstım 2.5 aylıkken bana 1 ay sağlık garantisi de vermişlerdi böyle bi garanti verdigine göre aç susuz yada baska olumsuz sartlar altında gelmemıstır
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ben 1 ay önce kuzenime petshotan köpek aldım. önceden farklı 2 petshoptan daha almıştım ikiside 3. ayı çıkaramadı, hastalık yüzünden. giden paraya zerre kadar üzülmüyorum ama şerefsizlerin yaptığının cinayetten farkı yok. kuzenim şehir dışında yaşıyo , ankaraya 1 haftalık geldi onun için bir kez daha istemeye istemeye de olsa almak zorunda kaldım. bu aldığımız yavru da hastalıklı çıktı. saolsun ahmet kadir in kontrolünde bu sefer hayatta tutundurduk ama o yaşayana kadar biz hergün öldük.
siz siz olsun ne olursa olsun çiftlikten veya direk aileden köpek alın, şerefsizler zerre kadar düşünmüyo orda yaşayan hayvanları, yüzde sekseni zaten sütten tam kesilmeden getiriyo koyuya ufacık kutuyo.
bide şöyle bi site var okumanızı tavsiye ederim;
Pet Shop Gerçeği
valla arkadaşlar bi sene tatildeyken tanışmıştım antalyada tekinel pet shop diye bir yer kendilerinden 3-4 tane yavru aldım Allaha şükür hiçbirinde sorun yaşamadım
birazda alırken dikaktli olmak lazım hasta olan hayvan kendini belli eder miniklerin dediği gibi
çok saçma sapan yerlerdende almamak lazım tabi
abi en az 15 tane petshopta girdim çıktım ben
boş konuşanı eledim
bilgisi olmayıp fikiri olanları eledim
kötü şartta bakılanlara eledim
kalanların içinde de en hareketli, en cana yakın köpeği seçtim ama sonuç gene aynı olacaktı. 3 köpek aldım 2 si öldü 3.sü 2 hafta boyu hergün petshopta ilaç+serum la ayakta durdu.
orada sağlıklı görünmesi için enerji verici ilaçlar da yapıyor şerefsizler, herşeyin kılıfını uyduruyorlar yani
artık petshopa adres sormaya girmem
vay arkadaş yaa bi ara çok fena bi piyasa olmuştu bu yavru köpek işi sahibindende falan baya büyük bi sektör oluşmuştu
sahibinden hayvan satış ilanlarını yasakladı bence bi nebze olsun darbe olmuştur
ama yasal bi engelleme olması lazım artık
hiç bilgisi, ilgisi olmayan adam bi dişi bi erkek alıyo yaşlarına dikkat etmeden doğurtuyo, sonra dişi doğurganlık özelliğini yitirince ya uyutuyo, yada sokağa bırakıyo. işin özü bu
ben de sektörün içinde olan biri olarak üzülerek söylüyorum bu gibi yerlerin %70'i işten anlamaz ve gerçekten yüksek kar marjları olduğu için bu sektöre atılırlar.para sevdası yüzünden de hem o hayvanların günahına girerler hem de yüzlerce hobicinin hem canını hem de cüzdanını acıtırlar....
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
değişik bir açıdan bakmak istiyorum olayın üzücü olduğu gerçeğini değiştirmiyor yinede neyse.. way arkadaş gidipte petshoptan hayvan almak benim aklıma mantığıma sığmıyor nedense.. cins olsun, söle olsun böle olsun, yok efendim ben bunu seviyorum, yok efendim bu daha karizmatik falan geçiniz bunları hayvan bakmak istiyorsanız sokaklarda okadar yardıma muhtaç hem bakıldığında karizmatik hemde dünya tatlısı olabilecek ama sadece sucu olan belli bir cinse sahip olmayan okadar cok yardıma muhtaç hayvan varki.. 3 kez evcil hayvan sahibi oldum 2si köpek 1 i kedi hepside sokaktan kıyamayıp aldığım yanlız basına yavru hayvanlardı..
Söyle cins kedi olsun böyle cins köpek olsun derken hayvanseverler de bu cinayete ortak olmuyor mu?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)