Ad&d , d&d (dragonlance, forgotten realms,ravenloft)
whitewolf ( Mage, Vampire The Masq, Hunter the Reckoning vb.)
Star Wars, Middle Earth....
hic farketmez, o islerle ugrasmis olan var mi aramizda...
Ad&d , d&d (dragonlance, forgotten realms,ravenloft)
whitewolf ( Mage, Vampire The Masq, Hunter the Reckoning vb.)
Star Wars, Middle Earth....
hic farketmez, o islerle ugrasmis olan var mi aramizda...
Built to fall....
Gençliğimde epey oynamıştım,
Paladindim...
Bir sahnede benimle aynı dine mensub bir cleric'i handa gördüğümde
Vaaay din kardeşim diye haldır huldur koşup ( ***** zırh ile ) adama sarıldığımda kıçımda sağlam bir yıldırım hissettirmişti DM.
Eh paladin dediğin adam bildiğin ağır başlı şövalyeBöyle hareketin sonu elbette kıçta yıldırım olur
Zevkliydi baya![]()
Bende üniversitedeyken oynamıştım Altay diye bi DM vardı 97 de falan sonra adam NY ka gidince birdahada oynayamadık...
ben de 90 lı yıllarda bol bol oynadım, hatta sihir tayfasından birileri varsa hala üç tane canlı oyun (live) yaptım.
D&D den en cok dragonlance i severim. Whitewolf'dan sadece Hunter oynattım. Doğaüstü herşeye otomatik tüfekle ateş etmeye meyilim var.
Onun dışında Sci&Fci çok sevdiğim için, özellikte post-apocalypse, kendi campaignimi yazmıştım.
Mad-Max benzeri bir settingdi. sistem olarak Alternity kullanıyordum, aynı sistem fallout 1 & 2 'de kullanılmıştır.
Fallout ve Elder Scrolls ( Daggerfall, Morrowind, Oblivion) en sevdiğim pc serileridir
Built to fall....
sihiri bilen birileri ile burda karşılaşmak enteresan
dragonlance yıllarca oynadık bizde hatta 1,5 yıl süregelen campaignimiz bile olmuştu... güzel günlerdi
Ranthor karakterini sanırım 5-6 sene aktif olarak oynadım.
Ne kadar dragonlance romanı varsa okudum heralde gençken![]()
Built to fall....
Tüm warcraft kitaplarını okumusumdur.Oyunlarını warcraft 1 den beridir oyunamısımdır.Ayrıca table game olarakta hala arkadaşımla oynarızFallout'u oyun olarak tüm serisini oynamısımdır.
Aktif bir world of warcraft kullanıcısıyımdır ayrıca
![]()
Legen...wait for it...dary!
imzan kurallara aykırı
warcraft mi,dune II mi diye kavga vardı eskiden, duneII ciydim yalanım yok
Built to fall....
Fark etmemiştim
Dune II bilmiyorum ama warcraft ın hikayesi harikaydı.Şu an world of warcraftta devam ediyorum ama yenisi çıktı çıkalı hikayeninde b*ku çıktı![]()
Legen...wait for it...dary!
iyi oynadım zamanında arada dm likte yapmışlığım vardır....zarları , kitapları hala gözüm gibi sakınırım.televizyon , bilgisayar fln derken o günler unutuldu....eskiden ne güzeldi bilgisayardı , tv di çok da fifi...akşam olur herkez toplanır mumlar yakılır ışıklar söner gizli dünyanın kapıları açılır , ahh sabahlar olmasın !!!! (d&d)![]()
eski bir ultimacı olarakultima yı tek geçerim
Nebula Power
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bende 4 sene oynadım ultima..Bunların hepsi hastalık ya uyuşturucudan daha tehlikeliBırakması ayrı dert,oynadığın süre zarfında hayatından alıp götürdükleri ayrı dert,Bir süre sonra vakit geçirmek için oyun oynamak yerine tam tersi oluyor vakit geçirmek için normal hayat yaşıyorsun
![]()
Dr.Ecu
hiç uzun süreli oyun oynma fırsatım olmadı. hep sıkıldım veya çeşitli nedenlerle bidaha oynamadım. bazen öyle bir hevesle oturuyorum pc nin başına ama bir iki denemeden sonra sıkılıyorum. yorumlara bakılırsa kazancım var kayıp yok![]()
ah ah frp ...
orta okul 1 . sınıftaydım . türkçe dönem ödevi olarak sınıfta bi kitap anlatıyordum adı yüzüklerin efendisi . sölediğimde herkes baya gülmüştü oo efendi yüzük falan cart curt diye makara yapmışlardı ... Yıllar sonra film i çıktı o gülenlerin nickleri msn de Legolas , Gandalf , Aragorn vs vs vs![]()
Bu arda DragonLance ın da film ini yapmaya başlıcaklarmış etrafta artık bol bol Raistlin , Fizban Caramon , Tanis vs vs nickleri görmeye başlıyabilirz
nick im Eriador da : yüzüklerin efendisinde orta dünya da bi bölge ... yanlız diyar eskiden kralların mekanıymış öle kalmış
pc de battle for middle earth 2 yi oynamadıysanız tavsiye ederim ciddi sarıyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
uo oynadım ben de acaip bir oyun hele ki 4 5 arkadaşınızla birleşince baya tehlikeli bi oyun oluyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)