Eşimin tayini Şanlıurfaya çıktı yardımcı olabilecek kimler var acaba
abi hayırlı olsun tayin neresine çıktı ufanın?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi siverekde bi abimiz var oranın yerlisi eğer oraya tahin edilirse onu ararız yardımcı olacğını düşünüyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
orhan orda sağlam kardeşlerimiz var yengemizi yanlız bırakmazlar ne lazımsa hallettirriz çocuklara kafanı yorma
RACE WERKS
hayırlı olsun orhan abi
orhan cebini kaydetmemişm ben ver arayım.konuştum ben sorun yok ilk etapda kalacak yerde varmış.havaalanından direk alacaklar sizi bana ulaş![]()
RACE WERKS
Gaziantepde Bir İşiniz Düşerse Başımızla Beraber.
sağolasın
ev tutulacak şehri bilen nerlerde oturulur nerler rahattır vs. gibi bilgiler lazım
valla ilaç gibi geldin özelden mesaj attım
sağolasın doğukan
özelden cep numaramı attım
urfaya gelince orayada gezmeye geliriz artık
hayırlı olsun. antepteyim. yakınız.![]()
gökan abı şanlıurfalı ama banlı şuan babası oranın yerlısı mıllı egıtımden yardımcı olucaktır herturlu
ev konusu problemli urfada,kiralık ev bulmak gerçekten zor...
bulsan fiyatlar çok yüksek heleki memur kesimiysen..emlakçı kültürü var şahıstan ev aldığında şanslı adlediosun,anlastıgın aylık kiranın 1 aylık karşılığını emlakcıya ödüyorsun,genellikle böle tabi vampir deilse emlakçın..
geçeceği okulun belirlenme durumunda etrafı muhitler adına araştırma yapmak sizin adınıza yerinde olur gibi..
taşlar yerine oturana dek polisevinde yer ayarlayabilirim,kamusal otellerin içinde en tutarlı rakamlar polisevindedir belki bilirsin ..
şu bahsettiğin kadarına bunları sıralayabilirim abi..
herşeyde bi hayır vardır hayırlısı olur sizin içinde inşallah..
uçak biletlerine verilen paraları gözün götürmüyorsa pegasus antep ,antep urfa otobüs (15 tl) 2,30 saat şeklinde ulaşabilirsinde..
takribii anadolu jet veya x firmaya vereceğin rakamın % 30 altında bi maliyetle ulaşmış olacaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)