User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Civic VtecII & Seat Leon

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civic VtecII & Seat Leon

Merhaba arkadaşlar..

Arabamı sattığım hafta gireceğim 2 araç.Benim bu 2 araçtan beklentim sağlam ve sorunsuz olmaları.Biri Alman Biri Japon.Hondaların 2-3 yıl önce şimdiki halinden 20.000km az olarak 23-24 Liraya alınıp günümüzde 26 27 lira etmesi açıkçası beni Leona yönlendirdi.Gitsin diye bir derdim yok öğrendim ki sıralı LPG ile şehir içi şuanki Litre fiyatıyla 190krş yakıyormuş.Kırmızı Leonlara bakmaya başladım.2007 model 50binde 1-2 aileden 25 lira gibi rakamlara buldum.Seat Doğuş Otomotiv araçlarının alt Alman kategorisi olsada parça kalitesinden olsun kokpit kalitesinden olsun aşağıda kaldığını pek zannetmiyorum.Artı ve eksileriyle(Kasko,bakım vs..) geniş fikirler verirseniz sevinirim.Altıktan sonrada görünüş olarak aşağıdaki gibi yapıp daha dokunmayacağım.

Vorsprung Durch Technik

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon bu tamponlarla çok çekici duruyor sokakta beğenmeyen insan çok azdır.Fakat performans olarak tatmin edermi bilemem.

Civic Vtec2 makyajlı alırsan yaparken parça tedariğinde zorlanmazsın 2.elde olsa güzel ürünler bulabilirsin. En basit örnek coilover ve jant düşünürsen 4*100 bijon aralığında bi çok jant bulabilirsin.

Benim tercihim görünüş ve aftermarket ürün bolluğu ve devamlı değerini koruması açısından vtec2 olurdu.

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi hondacı olarak aracın yürümesine bakmıyorsan hatta lpg ile ekonomi düşünüyorsan lean herkezin gözdesi bi araç yani yolda kadın erkek kime sorsan beğenilen bi araç ama hondaya sadece hastası hasta

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben leon alırım her türlü..benim şahsi fikrime göre leon un şekli içi çok daha güzel civicten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leonun içi özellikle arkası pek rahat değil.. vtec2 nin arkası ise gayet geniş düz zemin o açıdan leon'a fark atacaktır.. leon un arka koltuk önündeki çıkıntı nerdeyse arkadan itişli arabalar gibi, görünce hiç hoşuma gitmemişti..

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leonun lpg ıle yaktıgını vtec2 benzınde yakıyo akıllı kullanırsan kardeşim, oto pazarına götürsen vtec2 yı 1 saatte satarsın leonu ıkı pazarda ancak satarsın, yedek parca konusunda hondanın yedek parca fıyatıyla leonun fıyatını karşılaştır aradaki uçurumu görürsün, performan ıstemıyorum demıssın ama performansı karşılaştırılamayacak kadar arada zaten uçurum var

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon'un kötü performansı we yüksek yakıt tüketimi önemli değil dersen Seat Sport Body kitli bir leon çok iyi tercih olacaktır

Leon eğer ki vtec2 kadar gidebilse we onun kadra yaksa ben düşünmeden leon alırsım ALBENİsi yüksek araba ama 1.6 motorlar inan hiç ama hiç gitmiyor,hele ki bir de 18 jant takılıysa ki takmamak olmaz artık hemen hepsinde war; gitmediği gibi bir de yakıt tüketimi vtec2 ye göre baya yhüksek...

Yine de tercih meselesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim yorumlar için daha daha detaylar bekliyorum farklı fikirler çok önemli benim için.Arabayı hep ben kullanıcam bazende isterse abim kullanacak.Arka koltuk falan bende sıkıntı değil.Yanlız söylediğim gibi sahibindene bakıyorum adamın daha 2 sene önce 23.750 ye anlaştığı aldığı arabayı biliyorum 20.000 km yapmış 2 yıl yaşlandığıda cabası kalkmış 25den aşağı düşmüyor.O adamın yanına pazarlığa gidince bende gıcık oluyorum doğal olarak.

Civic alırsam LPG takmak gibi bir niyetim yok.Alırsam ES alıcam.Ona yapacaklarım ayarlı yay Doubledin camlara 1 numara film bitiricem.Belki yakıtından aşırı memnun kalırsam DC race headers ile komple eksoz yaparım dahada dokunmam.Ama kimse 2004 makyajlı 70binde civicini 22-23 liraya vermiyor.Bende 3 daha koyar Leon alırım diyorum.Dün konuyu açmadan önce gördüm Kıpkırmızı Bu a5in Leon göbekli jantından almış 17 bir yay koymuş kırmızı kırmızı yanıyordu.Ben birazda ikisi arasında kasko farkı çok varmıdır onu merak ediyorum.

Bu arada Denon bana messenger p.m lersen alım satım arifesinde başını ağrıtıcam biraz
    Vorsprung Durch Technik

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utku gönlüm vtec2 den yana bulunmaz yokdur sadece biraz zaman alır sabrın varsa bekle arayalım derim.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sekocum bu arada sahibindene koydum ilanı arayıp 6.5 teklif ediyolar olur diyorum tamam aricam diyolar bidahada aramıyolar
    Vorsprung Durch Technik

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sekocum bu arada sahibindene koydum ilanı arayıp 6.5 teklif ediyolar olur diyorum tamam aricam diyolar bidahada aramıyolar
    o grubun müşterisi garipdir dilerim tez zamanda satılır.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 8v nin performansı çok diplerde ve haddinden fazla yakıt sarfiyatı var. Bende eski bir leon sahibiyim 2 yıl 20 bin km kullandım aracımı. 1.6 kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama onun aksine 1.4tsi süper keyifli bir araç.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yorumlar için daha daha detaylar bekliyorum farklı fikirler çok önemli benim için.Arabayı hep ben kullanıcam bazende isterse abim kullanacak.Arka koltuk falan bende sıkıntı değil.Yanlız söylediğim gibi sahibindene bakıyorum adamın daha 2 sene önce 23.750 ye anlaştığı aldığı arabayı biliyorum 20.000 km yapmış 2 yıl yaşlandığıda cabası kalkmış 25den aşağı düşmüyor.O adamın yanına pazarlığa gidince bende gıcık oluyorum doğal olarak.

Civic alırsam LPG takmak gibi bir niyetim yok.Alırsam ES alıcam.Ona yapacaklarım ayarlı yay Doubledin camlara 1 numara film bitiricem.Belki yakıtından aşırı memnun kalırsam DC race headers ile komple eksoz yaparım dahada dokunmam.Ama kimse 2004 makyajlı 70binde civicini 22-23 liraya vermiyor.Bende 3 daha koyar Leon alırım diyorum.Dün konuyu açmadan önce gördüm Kıpkırmızı Bu a5in Leon göbekli jantından almış 17 bir yay koymuş kırmızı kırmızı yanıyordu.Ben birazda ikisi arasında kasko farkı çok varmıdır onu merak ediyorum.

Bu arada Denon bana messenger p.m lersen alım satım arifesinde başını ağrıtıcam biraz
    tamam kardeşim ne merak ediyosan bilgimiz dahilinde cevaplamaya çalışırız rahatsızlık falan söz konusu değil

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,5 yıl 2001 model vtec II es kullandım. sadece yağını değiştirdim. başka hiç tamirciye gitmedim. (2006 yılında araba 5-6 yaşlarındaydı) çok yakın arkadaşım 2004 makyajlı kasa otomatik ls kullandı. araba hiç tamirciye gitmedi. yağ ve buji değişimi dışında. arkadaşın bir vtec II den önceki arabası 99 golf tü. otomatik. aldıktan bir ay sonra komple şanzıman değişti. o sattıktan sonra da alan arkadaşlar şanzımanı bir kez daha değiştirdi. leon un içinin civic ten güzel olduğunu düşünmüyorum. şahsi görüşümdür. arkadaşların dediği gibi body kit ile hoş oluyor ancak onca gürlemeye düşen yağmur 1 damla. belki ben fanatiğim ama sayısal ifadelerle ekonomi anlamında civic çok önde. parça yakıt dayanıklılık... 23 lira civarlarında makyajlı kasa bulunabileceğini düşünüyorum. sahibindendeki rakamlara pek bakmamak lazım. vtec II pazarda da çok olmasa da bulunabilir.

hayırlısı olsun

xburakx21
    Misafir
    Leon gösterişli bir araba ancak içine bindiğinde çok dar ve basık olduğunu göreceksin. Baş mesafesi çok kısıtlı. Eski bir honda çalışanı olarak söylediğin kasa makyajlı civic kesinlikle bozulmaz. garanti ederim.

demokena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim komşu Leonu satıp vtec 2 aldı . şuan çok memnun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değerli yorumlarnız için teşekkür ederim.Umarım istediğim gibi makyajlı bir ES bulacağım istediğim fiyata.
    Vorsprung Durch Technik

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pancar motor olmayacaksa leon yoksa vtec2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidiş önemli değilse her yönden leon.hondanın kaputu filan teneke gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)