arkadaşlar 2000 model bir volvo s40 2.0T almayı planlıyorum alet 126bin km'de tüp 850 km önce takılmış.
bu araçların + ları - leri nelerdir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
kronik sorunları warmıdır?
arkadaşlar 2000 model bir volvo s40 2.0T almayı planlıyorum alet 126bin km'de tüp 850 km önce takılmış.
bu araçların + ları - leri nelerdir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
kronik sorunları warmıdır?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yokmu yardımcı olucak![]()
Rs Racing Garage
çok çok beğendiğim bir araç... iç genişliği flan iyi. görüntü gayet güzel...
Ancak otomatik vites ise şanzıman komple değişmek istiyo gerçi çok uzun km lerde ama olsun...
Bunların dışında almanızı tavsiye etmeyeceğim bir araba... En ufak bir parçasını bile sanayide bulmanız çok çok zor...
Çıkma parça bulmak imkansız gibi zaten.. Yan sanayi de olmadığı için mutlaka yetkili servisten almanız gerekiyor...
Bunların dışında yakıtı çok yüksek oluyo... LPG takılırsa anca normale döner..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
araç düz vites850km önce lpg takılmış
ama bakalım öle bir düşüncemiz oldu alma gibi tabi iyi araştırmadan kesinlikle almam
Rs Racing Garage
T4 daha keyifli olabilir..
hem motorda daha dayanıklı imiş..
Motor benim motorun aynısı turbolu çoğu parçası var İzmirde hele İstanbulda zırla vardır olmadı Ankara zaten Volvo cenneti bulursun bütün parçalarını.
Onun dışında 2.0 T ler standartta günümüz 2.0T leri gibi performanslı bir araç değil ancak 1-2 ufak oynama ile çok çok güzel giden bşr araba olur.
Otomatik vites olmadığı için yakıtı seni üzmez![]()
peki passat 1.8T ile takas etmek akıl karı mı ?
bide volvo nun 2. el olayı korkutuyor beni mesela acil sıkıştığımda çıkarabilirmiyim elimden ?
Rs Racing Garage
ne için soruyorsun pm at yardımcı olayım
istersen benimkini satayım .....)))))
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
mesela arkadışmda c70 2.0t var motor olarak gayet güzel lpg ilede bayağı yakıt aşağılara düşüyor daha öncede s40 vardı onu satıp c70 e geçmişti bence alınabilir ve eldende piyasadakilerden bikaç aşğıya düşülürse rahatlıkla verilebilir bir araç ve motorlarıda mercedes bmw gibi uzun km ler ve sıkıntısız gidebiliyor ancak ufak tefek bazı sıkıntıları oluyor radyatör değişmesi, cam fitillerinin ses ve su alması, varsa sunroof problemleri vs. tarzı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)